سلامت خانواده

محصولاتی با بیش از 5 ٪ گوشت از نظر پروتئین پروتئین بیشتری دارند

Heshmatullah Razavi Mousavi بر لزوم آگاهی صحیح مصرف کنندگان به مصرف کنندگان تأکید کرد: “درج واقعی درصد گوشت نقش مهمی در انتخاب افراد آگاه و سالم دارد.”

وی افزود: درج درصد گوشت در محصولاتی مانند سوسیس و سوسیس یک الزام قانونی است و اطلاعات آن باید قابل خواندن و شفاف در بسته بندی محصول باشد ، نشان می دهد که از گوشت واقعی در ترکیب محصول چه مقدار استفاده می شود.

رئیس اداره غذا و داروی رئیس سازمان غذا و داروی با اشاره به اینكه كیفیت این محصولات به طور مستقیم با میزان گوشت مصرفی ارتباط دارد ، اظهار داشت كه محصولاتی كه كمتر از 2 ٪ گوشت دارند ، ترکیباتی مانند آرد ، سویا ، روغن و مواد افزودنی و ارزش غذایی پایین تر هستند. اگر آنها توسط واحدهای مجاز و معتبر تولید شوند ، پروتئین بیشتری دارند.

وی با تأکید بر نقش نظارتی سازمان غذا و داروی ، گفت: “گوشت مصرف شده در این محصولات باید از کشتارگاه های مجاز و مصوب تهیه شود ، استفاده از گوشت مورخ ، دست نیافتنی یا خارج از آن ، یک تخلف محسوب می شود و با توهین به واحدهای مورد توجه قرار می گیرد.”

رازاوی موسوی در کنار گوشت ، مواد دیگری مانند نیتریت سدیم ، فسفات ، نشاسته و طعم دهنده ها در این محصولات وجود دارد که باید در محدوده مجاز استفاده شود. کارشناسان سازمان غذا و داروی ترکیب ، برچسب و ایمنی این محصولات را با بازرسی دوره ای و نمونه گیری بررسی می کنند.

وی افزود: “هنگام خرید این محصولات ، مردم باید به مواردی مانند درصد گوشت ، مجوزهای تولید ، تاریخ تولید ، شرایط نگهداری و علائم سلامتی معتبر توجه کنند و استفاده از این نوع محصولات گوشتی را به گروههای حساس مانند کودکان محدود کنند.”

رئیس سازمان غذا و داروی با دام و منشأ دریایی سازمان غذا و دارو گفت: “منابع پروتئینی تازه مانند گوشت ، مرغ ، ماهی ، تخم مرغ و حبوبات هنوز یک انتخاب سالم برای مصرف روزانه است.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا