محبوب ترین بذر برای خنک شدن بدن در گرما – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار Mehr ، تخم مرغ که به عنوان ریحان شیرین نیز شناخته می شود ، گیاهی از خانواده نعناع است. این گیاه در مناطق استوایی رشد می کند و به مدت 2 تا 6000 سال در پاکستان ، ایران ، هند و آسیای جنوب شرقی کشت شده است. تخم مرغ بیضی بیضی ، کوچک و متخلخل است و اندازه آن بسته به منطقه و کشور کشت آنها متفاوت است.
تخم مرغ گرمتر و مفیدتر برای افرادی است که دارای خلق و خوی سرد و خشک هستند. مصرف تخم مرغ برای کسانی که دموی گرمتر و بیشتر دارند مضر است زیرا تخم مرغ ها نیز به خودی خود گرمتر هستند.
دانه های کوچک و سیاه سرشار از مواد مغذی هستند و به همین دلیل است که چندین قرن در پزشکی ایران استفاده شده است. تخم مرغ در حالت خشک سخت است ، اما وقتی در آب خیس می شود ، آب را جذب می کند ، درشت می کند و یک لعاب نرم و واضح ایجاد می کند. تخم مرغ های مدرسه می توانند تا 5 برابر وزن خود آب را جذب کنند ، که باعث می شود آنها در ترکیب انواع نوشیدنی ها و اسموتی ها محبوب شوند.
تخم مرغ در مواد مغذی ضروری بدن غنی است
دانه های ریحان سرشار از مواد مغذی اساسی هستند که به سلامت و سلامت بدن کمک می کنند. این دانه های ریز منبع خوبی از فیبر رژیم غذایی هستند که هم فیبر محلول و هم فیبر نامحلول دارند. مصرف فیبر کافی به بهبود هضم ، جلوگیری از یبوست و حفظ سطح قند خون سالم کمک می کند.
علاوه بر این ، دانه های ریحان حاوی مواد معدنی حیاتی مانند منیزیم ، کلسیم ، آهن و فسفر هستند. این مواد معدنی نقش مهمی در عملکردهای مختلف بدن از جمله سلامت استخوان ، انقباض عضلات ، عملکرد عصب و تولید انرژی دارند.
اسیدهای چرب امگا -3
اسیدهای چرب امگا -3 برای سلامت قلب از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. این اسیدها نیز در دانه های ریحان وجود دارند. اسیدهای چرب ضروری به کاهش التهاب ، بهبود سلامت مغز ، بهبود سلامت قلبی عروقی و بهبود عملکرد کلی بدن کمک می کنند. گنجاندن دانه های ریحان در رژیم غذایی (به ویژه برای کسانی که به طور مرتب ماهی یا غذاهای دریایی دیگر مصرف نمی کنند) می تواند راهی مناسب برای افزایش مصرف امگا -3 باشد.
آنتی اکسیدان
تخم مرغ بذر در آنتی اکسیدان ها زیاد است. آنتی اکسیدان ها نقش مهمی در خنثی کردن رادیکال های مضر آزاد و جلوگیری از استرس اکسیداتیو در بدن دارند. آنتی اکسیدان ها به محافظت از بدن در برابر بیماریهای مزمن و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند. محتوای بالای آنتی اکسیدانی در دانه های ریحان به آنها امکان می دهد تا ایمنی و سلامت کلی بدن شما را بهبود بخشند.
تخم های پشتیبانی شده در رژیم غذایی
این دانه ها حاوی مقادیر قابل توجهی از اسیدهای آمینه مهم مانند اسید گلوتامیک ، ترئونین و آرژنین هستند که آن را به یک منبع پروتئین قابل اعتماد تبدیل می کند. با ترکیب پروتئین های بذر ریحان با پروتئین های غلات ، اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز مورد نیاز است.
تخم مرغ
مواد معدنی مانند کلسیم ، پتاسیم ، منیزیم ، آهن و اسید فولیک به وفور در تخم های کنجد یافت می شوند. به همین دلیل ، تخم مرغ به سلامت دندان و استخوان کمک می کند. استفاده از تخم مرغ کنجد همچنین هورمون ها و آنزیم ها را تقویت کرده و فعالیت مغز را بهبود می بخشد.
با کمک دانه کنجد کلسترول را کاهش دهید
یکی دیگر از مزایا و خصوصیات تخم های ریحان ، کاهش کلسترول خون است. تخم مرغ بذر به کاهش سطح کلسترول مضر کمک می کند. سطح پایین کلسترول فشار بر قلب را کاهش می دهد و این باعث کاهش خطر حمله قلبی و سکته مغزی می شود.
کنترل قند خون و فشار خون با دانه کنجد
یکی از خصوصیات تخم های ریحان تأثیر آن در کنترل سطح قند خون است. الیاف رژیم غذایی موجود در تخم مرغ به تنظیم سطح قند خون کمک می کند. آنها برای دیابت نوع 2 مفید هستند زیرا سطح قند خون را تنظیم می کنند. این الیاف متابولیسم بدن را کند می کند ، که موج دار تنظیم سرعت تبدیل کربوهیدرات به گلوکز.
تخم مرغ حاوی پتاسیم است. پتاسیم با گسترش رگ های خونی فشار در رگها را کاهش می دهد. این باعث کاهش استرس به سیستم قلبی عروقی می شود.
بهبود سلامت بینایی با دانه کنجد
از آنجا که تخم مرغ حاوی مقدار زیادی ویتامین A است ، افراد با دید ضعیف می توانند آن را در رژیم غذایی خود قرار دهند. در شبکیه ، ویتامین A به عنوان یک آنتی اکسیدان قدرتمند عمل می کند که می تواند از آب مروارید جلوگیری کند.
دمای بدن را کاهش دهید
خنک کردن بدن یکی دیگر از مزایا و خواص تخم مرغ است. تخم مرغ ها یکی از کولرهای مطلوب بدن است و نوشیدن آن در هنگام گرمای شدید می تواند بدن را خنک کند. این ویژگی در بین ایرانیان بسیار مورد توجه قرار گرفته است. امروزه از تخم مرغ کنجد برای تولید انواع نوشیدنی ها با آب ، شکر ، عسل و سایر مواد استفاده می شود. تخم ها درد شکم را تسکین می دهد و به خنک شدن نوشیدنی کمک می کند.
فواید تخم مرغ برای پوست
تخم مرغ مدرسه به دلیل افزایش رشد سلول به دلیل آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدها به بهبود سلامت پوست کمک می کند. تخم مرغ را می توان آسیاب کرد و با روغن نارگیل ترکیب کرد. این ترکیب برای درمان بیماری های پوستی مانند اگزما و پسوریازیس مفید است. تخم مرغ بذر ماده ضد عفونی کننده است زیرا باعث تحریک تولید کلاژن به طور مداوم می شود. این ترمیم سلول های پوستی آسیب دیده و به حفظ خاصیت ارتجاعی پوست کمک می کند.
فواید تخم مرغ کنجد برای مو
بذر از نظر آهن و آنتی اکسیدان ها زیاد است ، رشد مو را افزایش می دهد و از ریزش مو جلوگیری می کند. بذر تخم مرغ می تواند از استرس و التهاب اکسیداسیون جلوگیری کرده و موها را زیبا و سالم نگه دارد. تخم مرغ های بذر از نظر پروتئین و ویتامین K زیاد است و برای سلامت مو مفید است.
فواید تخم مرغ کنجد برای زنان
به دلیل پایین آمدن سطح استروژن ، تخم مرغ می تواند برای زنان مفید باشد. زنانی که در چرخه قاعدگی خود استروژن بالایی دارند می توانند با مصرف تخم مرغ کنجد خونریزی خود را کاهش دهند.
از آنجا که تخم کنجد از ویتامین ها ، مواد معدنی و اسیدهای چرب امگا -3 زیاد است ، می تواند نقش مهمی در تنظیم چرخه قاعدگی و هورمونی زنان داشته باشد.
نحوه استفاده از تخم مرغ کنجد
به مدت 5 دقیقه یک یا دو قاشق غذاخوری تخم مرغ را در یک لیوان آب گرم خیس کنید. دانه های تخم مرغ بعد از مدتی متورم می شوند و یک لایه خاکستری و لایه نیمه شفاف در اطراف آنها. شما می توانید این دانه ها را به انواع نوشیدنی ها مانند ماست ، اسموتی ، لیموناد ، شیر ، آب نارگیل و سوپ اضافه کنید ، علاوه بر می توانید یک یا دو قاشق غذاخوری تخم مرغ در روز مصرف کنید.
عوارض جانبی و اثرات مضر تخم مرغ
مصرف تخم مرغ برای سلامتی بدن فواید زیادی دارد. اما لازم به ذکر است که در برخی شرایط ، مصرف تخم مرغ نیز می تواند معایبی داشته باشد. برخی از عوارض جانبی مصرف تخم مرغ عبارتند از: حالت تهوع ، اسهال ، نفخ ، آکنه ، ریفلاکس اسید معده ، سردرد ، درد شکم و اشتها کاهش یافته ، علائم احتمالی مصرف بیش از حد تخم مرغ ، مصرف بیش از حد تخم مرغ ممکن است قند خون را کاهش دهد ، مصرف بیش از حد تخم ها باعث فشار خون کم می شود. اگر تحت عمل جراحی قرار گرفته اید یا مجروح شده اید ، نباید تخم مرغ و روغن بخورید. زیرا مصرف تخم مرغ می تواند از لخته شدن خون جلوگیری کند.