سلامت خانواده

محافظت از مغز با مصرف این غذاها

به گزارش News Online ، گردو و بادام از کلیه مواد مغذی اساسی که از حافظه و همچنین عملکرد کلی مغز پشتیبانی می کنند ، ساخته شده اند. در این مقاله ، پروفایل های تغذیه ای و تقویت کننده حافظه آنها را اندازه گیری می کنیم.

مقایسه تغذیه ای

همشاهری در یک خبرنامه نوشت: هر دو گردو و بادام از نظر چربی های سالم ، پروتئین ، ویتامین ها و مواد معدنی زیاد هستند ، اما ترکیب آنها کمی متفاوت است. گردو اسیدهای چرب ضروری زیادی دارد. گردو حاوی مقادیر کمتری از ویتامین E از بادام (0.5 میلی گرم از 0.5 میلی گرم) بادام و همچنین پروتئین بیشتری (2 گرم در برابر 2 گرم در هر 2 گرم) و منیزیم بالاتر (2 میلی گرم از 2 میلی گرم) است که به عملکرد عضلات و عصب کمک می کند بشر با این حال ، گردو آنتی اکسیدان ها و پلی فنول های بیشتری را ارائه می دهد و برای سلامت قلب و مغز مفید است. در حالی که بادام کالری و چربی کمتری دارد (2 گرم گردو) ، گردو حاوی چند چربی چربی سالم تر است. این ویژگی ها هر دو این دانه ها را برای سلامت کلی عالی می کند. گردو غلظت بالاتری از امگا -3 دارد ، در حالی که بادام حاوی ویتامین E و منیزیم بهتری است.

چرا گردو دست بالاتری دارد؟

گردو مملو از ALA است ، که یک اسید چرب گیاهی -3 است که به عملکرد مغز کمک می کند و باعث کاهش کاهش شناختی می شود. برخی از مطالعات نشان داده اند که امگا -3 حافظه ، یادگیری و عملکرد مغز انسان را افزایش می دهد.

سرشار از آنتی اکسیدان: گردو ثروتمندترین منبع آنتی اکسیدان ها در مقایسه با همه مغزها است و برای مبارزه با استرس اکسیداتیو استفاده شده است ، فرایندی که گفته می شود تسریع در پیری مغز و از دست دادن حافظه است.

پشتیبانی از ارتباطات عصبی: پلی فنول ها و چربی های گردو سالم از عملکرد و ارتباط عصبی پشتیبانی می کنند و بنابراین در حفظ حافظه و توانایی های شناختی مؤثر هستند.

چرا بادام برای سلامتی مغز مفید است؟

سرشار از ویتامین E: بادام پر از ویتامین E است که به محافظت از سلول های مغزی در برابر آسیب اکسیداتیو کمک می کند و باعث کاهش شناختی می شود.

عملکرد انتقال عصب: منیزیم در بادام یک محرک عالی برای فعالیت انتقال دهنده های عصبی است. این امر جریان مناسب اطلاعات در مغز ، حفظ حافظه و یادآوری را تضمین می کند.

افزایش تمرکز و وضوح فکر: پروتئین ، چربی های سالم و بادام در بادام به دقت و تمرکز مغز کمک می کند.

پایان

در حالی که هر دو گردو و بادام برای سلامت مغز مفید هستند ، گردو به دلیل محتوای بالای امگا -3 ، سطح آنتی اکسیدانی و پلی فنول ها ، گردوی دست و مغز بالاتری دارند. با این حال ، هنگام افزودن هر دو به رژیم غذایی خود ، دوزهای ترکیبی آنها مواد مغذی لازم را برای عملکرد شناختی بهینه فراهم می کند. برای بهترین نتیجه گیری ، روزانه یک وعده غذایی گردو و بادام را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم بخورید تا مغز شما تیز شود و آن را سالم نگه دارد.

۲۳۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا