مادران باردار مکمل های خودسرانه مصرف نمی کنند – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرگزاری مهر ، استاد پاروین عابدی استاد مامایی در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور آهواز بر اهمیت تغذیه تغذیه ای تأکید کرد و گفت که بارداری به سه دوره جداگانه تقسیم می شود (اولین سه ماهه اول تا پایان ماه چهارم ، سه ماهه دوم تا پایان هفته بیست و هشتم و سه ماهه سوم از هفته بیست و هشتم تا انتهای چهل چهل و چهل هفته) ، در هر یک از این موارد ، رژیم
وی گفت: “اگرچه ارزیابی دقیق میزان مواد معدنی و ویتامین ها دشوار است ، اما می توان اطمینان حاصل کرد که آنها انواع سبزیجات و غلات کامل را دریافت کرده اند.”
عابدی در مورد میزان کالری مورد نیاز در دوران بارداری گفت: در سه ماهه اول بارداری ، نیازی به افزایش کالری در مقایسه با پیش از بارداری نیست. اما در سه ماهه دوم و سوم توصیه می شود روزانه حدود 1 تا 2 کیلو کالری به رژیم غذایی مادر اضافه کنید.
یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی Ahwaz در مورد استفاده از مواد غذایی و مکمل ها ، توصیه می شود: برای مادرانی که وزن خوبی دارند ، مصرف حدود 5 واحد پروتئین ، به ویژه منابع حیوانی ، توصیه می شود. هر واحد معادل یک تکه گوشت خورش یا ران مرغ کوچک است. لوبیا و سایر منابع گیاهی همچنین می توانند بخشی از نیازهای پروتئین را تأمین کنند.
وی افزود: مصرف روزانه 2 تا 5 واحد کربوهیدرات برای مادران باردار ضروری است ، و افزود: 2 واحد برای مادران اضافه وزن و 2 واحد برای مادران عادی توصیه می شود. یک واحد کربوهیدرات معادل یک نان سانگاک یا بربری یا نیمی از لیوان برنج یا ماکارونی پخته شده است.
عابدی در مورد از بین بردن کامل چربی از رژیم غذایی مادر باردار گفت: “حذف کامل چربی از تغذیه مادر باردار هرگز توصیه نمی شود ، مصرف متعادل روغن های سالم ، به ویژه روغن زیتون و روغن کنجد.”
استاد کل بخش مامایی دانشگاه علوم پزشکی آهواز در مورد اهمیت مصرف مکمل های آهن و اسید فولیک (ویتامین B2) ، گفت: استفاده روزانه از قرص های آهن از سه ماهه اول بارداری برای همه مادران باردار مادران ایرانی لازم است. مصرف روزانه قرص یک میلی گرم از ابتدای بارداری توصیه می شود. در صورت سابقه نقص لوله عصبی در حاملگی های قبلی ، دوز مصرف با نظر پزشک افزایش می یابد.
عابدی به اهمیت قرص های مولتی ویتامین و ویتامین D برای مادران باردار اشاره کرد و گفت: استفاده از چند ویتامین ها برای بارداری ، که در مراکز بهداشتی نیز توزیع می شود ، به تهیه طیف گسترده ای از ویتامین ها و مواد معدنی کمک می کند. همچنین توصیه می شود طبق پروتکل وزارت بهداشت ، 3 واحد ویتامین D1 یا D2 را روزانه مصرف کنید.
وی گفت: اندازه گیری سطح ویتامین D در ابتدای بارداری و تنظیم استفاده از آزمایش بر اساس نتایج آزمایش (به عنوان مثال 5 واحد در سطح زیر 5 نانوگرم) برای مادران باردار ضروری است ، اما اگر رژیم متنوعی داشته باشید ، معمولاً به کلسیم جداگانه و سایر مواد معدنی احتیاج ندارند زیرا حاوی مولتی ویتامین هستند.
گروه مامایی گفت: “مکمل های امگا -3 برای مادرانی که از منابع غذایی کافی استفاده نمی کنند (مانند روغن زیتون و گردو) توصیه نمی شود زیرا به دلیل احتمال آلودگی جیوه ، مصرف زیاد غذاهای دریایی در دوران بارداری محدود است و ماهیگیری ماهی ها لزوماً منبع غنی از امگا نیستند.”