اخبار سلامت

ماجرای افزایش سهمیه شیرخشک/تولید سالانه 70 میلیون قوطی

علی صفا در مورد تهیه پودر شیر در کشور به خبرنگار اجتماعی آژانس خبری Tasnim گفت: دو نوع ارز برای محصولات بهداشتی وجود دارد. یکی از ارزهای ترجیحی متعلق به کالاها ، که از سال 1402 به 285،000 ریال تبدیل شده است. دیگری یک ارز NIMA یا تجاری بود که بانک مرکزی آن را حذف و جایگزین توافق نامه یا توافق کرد ، که اکنون تقریباً 700000 ریال است.

وی افزود: “شیر مارکتار شده با شیر دو دسته است ؛ یکی از شیر خشک معمولی یا معمولی که در داخل کشور تولید می شود و با قیمت 28.500 تومانس با قیمت 28.500 تومانس تولید می شود ، و دیگری یک دسته از تنظیم کننده های وارداتی که بسیار محدود هستند و مجوزهای جدید وارد نشده اند امسال و تمام مجوزهای مربوط به سال گذشته ، این قدرت شیر ​​به دلیل نرخ ارز بیشتر به یک NIMA یا ارز تجاری وارد شده است.

صفا همچنین در مورد انتشار مواد در مورد توزیع نامحدود پودر شیر در داروخانه ها توضیح داد: گزارش ها حاکی از آن است که افرادی مانند کودکان بالای دو سال ، با مشکلات خاص و اتباع بیگانه ، نیاز به مصرف شیر خشک دارند ، اما دسترسی به شیر یارانه ممکن است. نه در همین راستا ، پیشنهاد شده است که پودرهای شیر وارداتی را برای این مصرف کنندگان تهیه کرده و محدودیت های سنی و برخی از آنها را برای دریافت پودر شیر وارداتی از بین ببرید. بنابراین این دو دسته از یکدیگر جدا هستند داروخانه آنها می توانند بدون محدودیت پودر شیر یارانه ای دریافت کنند. به همین دلیل ، برخی از افراد ممکن است به اشتباه این خبر را که نسخه و مصرف پودر شیر آزاد یا محدود شده است ، تفسیر کرده اند.

مدیر کل محصولات طبیعی و سنتی سازمان غذا و داروی اظهار داشت: در واقع ، هیچ تغییری در تأمین پودر شیر یارانه ای (با توجه به پرداخت ارز) ایجاد نشده است ، اما به دلیل نیاز به داروخانه ها ، شرکت های توزیع می توانند شیر خشک ایجاد کنند بدون محدودیت در تعداد. داروخانه ها را قرار دهید. این البته یک بعد نظارتی برای معاونان غذا و پزشکی است و داروخانه های قطع شده توسط بخش ها از این دستورالعمل معاف هستند. با توجه به نوزادانی که مشمول تفاوت از تغییر نرخ ارز توسط بیمه درمانی در داروخانه ها هستند ، باید تأکید کرد که داروخانه ها تا پایان اکتبر سال جاری پرداخت شده اند.

صفر با بیان اینکه تولید شیر به 70 میلیون قوطی در سال رسیده است ، صفر به 70 میلیون قوطی در سال رسیده است. وی گفت: حدود 6.5 تا 7 میلیون قوطی در ماه تولید می شود ، اما مصرف واقعی بازار حدود 5.5 تا 6.5 میلیون قوطی است.

مدیر کل محصولات طبیعی و سنتی سازمان غذا و داروی تأکید کرد: شرکت های پخش باید به داروخانه ها بسته بندی شوند و با تعداد مشخصی تحویل داده شوند و از تحمیل محصولات اضافی به همراه پودر شیر به داروخانه ها خودداری کنند. همچنین ، زمان پرداخت پودر شیر خریداری شده برای داروخانه ها از یک ماه تا سه ماه است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا