لوبیاها یک سوپر غذای طبیعی هستند
به گزارش گروه سلامت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، دکتر موپوولا آدیمو، متخصص تغذیه بالینی در لس آنجلس، گفت: لوبیاها به دلیل اینکه منبع پروتئین هستند در دسته بندی منحصر به فردی قرار می گیرند، اما کربوهیدرات های پیچیده ای نیز دارند. .
از طرفی حبوبات در دسته سبزیجات قرار می گیرند.
آدیمو گفت: “هیچ ماده غذایی دیگری نمی تواند ادعای همه این خواص داشته باشد.”
وی در ادامه افزود: یکی از بهترین ویژگی های حبوبات فیبر بسیار بالای آن است.
به عنوان مثال، فقط نصف فنجان لوبیا سیاه حاوی 8 گرم فیبر است. وی گفت: این مقدار حدود 25 درصد از کل فیبر مورد نیاز شما را در یک روز تامین می کند.
لوبیا همچنین منبع عالی پروتئین گیاهی است. بسیاری از مواد مغذی کلیدی دیگر نیز در لوبیا یافت می شوند. نصف فنجان حاوی 300 تا 500 میلی گرم پتاسیم است (مقدار آن بر اساس نوع لوبیا متفاوت است). پتاسیم نقش حیاتی در کمک به کنترل فشار خون ایفا می کند، اما بیشتر افراد در رژیم غذایی خود به اندازه کافی از آن دریافت نمی کنند.
لوبیا همچنین منابع غنی از موارد زیر است:
• مس
• اسید فولیک
• هستند
• منیزیم
• ویتامین B6
با این حال، بزرگترین مزایای سلامتی لوبیا از محتوای بالای فیبر آنها ناشی می شود.
آدیمو گفت: لوبیا به دلیل داشتن فیبر می تواند نقش مهمی در استفاده از غذا به عنوان دارو ایفا کند. فیبر میزان کلسترول جذب شده هنگام غذا خوردن را کاهش می دهد.
وی افزود: محتوای بالای فیبر همچنین به کاهش قند خون، جلوگیری از یبوست، محافظت در برابر سرطان روده بزرگ و کمک به کنترل وزن افراد کمک می کند.
او توضیح داد: «این ترکیب شما را سیر می کند و باعث می شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید. “مطالعات نشان داده است افرادی که به طور منظم لوبیا مصرف می کنند وزن بدن کمتر و دور کمر کمتری نسبت به افرادی که آن را مصرف نمی کنند.”
اگرچه انواع مختلفی از لوبیا وجود دارد، اما همه آنها به یک اندازه سالم هستند. آدیمو افزود: «تفاوت در فیبر، پروتئین و سایر مواد مغذی آنها حداقل است. بنابراین، لوبیا را انتخاب کنید که بیشتر از همه لذت می برید.”