سلامت خانواده

لزوم توجه به تداخلات دارویی با غذاها

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان غذا و دارو، الناز ذوقی اظهار کرد: به بیماران توصیه شود که از تداخل ها داروها با غذا به توصیه های داروسازان در مورد نحوه صحیح مصرف داروها از نظر مصرف با غذا یا با معده خالی توجه کنید.

او یکی از تداخل ها وی دارویی با غذا، گیاه چای یا گل راعی معرفی کرد و افزود: محصولاتی با نام تجاری از گیاه چای در ایران وجود دارد. سوراخ شدن، هایپرون یا ناروکسین به منظور کنترل اختلالاتی مانند اضطراب در صورت مصرف همراه با برخی داروها در برابر بی نظمی و افسردگی دیگر مانند داروهای مهارکننده انتخابی سروتونین پسندیدن سیتالوپرامداروهای ضد افسردگی مانند نورتریپتیلینداروهای بازدارنده مونوآمین اکسیداز پسندیدن سلژیلین می تواند باعث ایجاد سندرم شود سروتونین بودن

کارشناس اداره کل دفتر نظارت و پایش فرآورده های بهداشتی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: سندرم سروتونین طیف وسیعی از علائم عبارتند از بیقراری، گیجی، تعریق، لرز، اسپاسم عضلانی، تغییر فشار خون یا عوارض شدیدتر و بیمارانی که داروهای عصبی و روانپزشکی مصرف می‌کنند باید پس از بروز علائم مشکوک به‌خصوص پس از شروع داروی جدید، پزشک خود را مطلع کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا