سلامت خانواده

لزوم ترویج نان کامل و فرهنگ سازی و افزایش آگاهی در مورد فواید آن

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از و به نظر می رسیدمحمد اسماعیل مطلق ارتقای کیفیت نان و ارتقای آرد و نان سبوس دار را از اولویت های سال های 1404 تا 1408 دانست و اظهار داشت: گزارش عملکرد دستگاه های اجرایی مختلف در خصوص موضوع این مصوبه پس از تصویب، هر شش ماه یکبار تا دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی فراهم شده است.

وی افزود: در پیشنهاد این مصوبه دستگاه های اجرایی مختلف از جمله وزارت جهاد کشاورزی، سکوتسازمان های بهداشت و درمان، تعاون، اقتصاد، کشور، علم و برنامه و بودجه، صدا و سیما و استاندارد وظایف محوله را بر عهده خواهند داشت که در مجموع 35 واگذاری است.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: کاهش مسئولیت دولت در خرید گندم، افزایش تولید آرد سبوس دار، اصلاح اساسنامه توزیع آرد، ارائه تسهیلات به نانوایان از جمله مهمترین وظایف دستگاه های اجرایی است. ارتقای ماشین آلات، تامین مخمر لازم، گذراندن دوره های مهارتی و فنی، نظارت بر استاندارد نان حجیم، ارائه محتوای آموزشی مورد تایید وزارت بهداشت برای مدارس و مراکز آموزش عالی، تولید و انتشار محصولات رسانه ای، نظارت بر کارگروه های استانی و ایجاد فرهنگ و آگاهی در مورد فواید نان کامل.

موتلفه تاکید کرد: وزارت بهداشت در این مصوبه پیشنهادی 11 وظیفه خواهد داشت که شامل نظارت بر اجرای استانداردهای اجباری نان به ویژه کاهش نمک و افزودنی های غیرمجاز در نان، تعیین سبد نان بهینه، اطلاع رسانی به مصرف کنندگان از روش های صحیح است. بسته بندی، نگهداری و مصرف نان. تجهیز بازرسان بهداشت محیط به تجهیزات اندازه گیری سیار در محل، ارائه آموزش به بازرسان بهداشتی در زنجیره گندم، آرد و نان، اعطای مجوز شناسه نظارت کارگاه تولید نان، ادامه نظارت بر اجرای برنامه ملی غنی سازی آرد، اجرای رتبه بندی بهداشتی نانوایی ها، فرهنگ سازی برای افزایش مصرف نان کامل، بررسی علمی اثرات مصرف نان کامل و اجرای ممنوعیت بکارگیری افراد فاقد کارت بهداشت در واحدهای تولید یا عرضه آرد و نان است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا