اخبار سلامت

لزوم استفاده از فرآورده های دارای پروانه بهداشت در کترینگ ها

محمد رضا نصیری گفت: پذیرایی صنعتی باید از طراحی و ساختار مناسبی برخوردار باشد که از مناطق آلوده جدا شده و در یک محیط امن و ایمن برای تولید قرار می گیرد. استفاده از مواد بهداشتی مانند شستشو و سطوح مقاوم در برابر گرما یکی از الزامات اساسی است. علاوه بر این ، سیستم های تهویه مناسب برای کنترل دما ، بخار و بوی مواد غذایی و مشاهده اصول جداسازی بخش های آماده سازی ، پخت ، بسته بندی و شستشو از جمله نکات مهم معیار کامپایل شده است که باید در همه مراحل با دقت رعایت شود تا از آن جلوگیری شود. صلیب -آلودگی. به

وی همچنین به اهمیت معیارهای فنی و بهداشتی این واحدهای تولیدی اشاره کرد و توضیح داد: در پذیرایی صنعتی ، استفاده از مجوزهای بهداشتی از سازمان غذا و داروی مورد نیاز است. نظارت بر زنجیره تأمین مواد غذایی ، از جمله نگهداری در دماهای مناسب و استفاده از یخچال و فریزرهای استاندارد ، معیار دیگری است که باید به طور مداوم مشاهده شود. علاوه بر این ، پذیرایی صنعتی باید تمام مراحل تولید و توزیع را بر اساس اصول HACCP که برای حفظ ایمنی مواد غذایی طراحی شده است ، انجام دهد.

ناصیری تأکید کرد که صلاحیت کارمندان پذیرایی صنعتی نیز در این معیارها جایگاه ویژه ای دارد. این آموزش ها برای بهبود کیفیت و جلوگیری از هرگونه خطر سلامتی از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی همچنین در مورد شرایط حمل و نقل و توزیع مواد غذایی گفت: برای حفظ زنجیره سرد و گرم ، پذیرایی صنعتی باید از اتومبیل های مجهز به سیستم های خنک کننده و گرمایش استاندارد استفاده کند. بسته بندی مواد غذایی همچنین باید با مواد مجاز با سازمان غذا و داروی انجام شود و تاریخ و برچسب زدن مواد غذایی دقیقاً برای کنترل کیفیت و دوام محصول ضروری است.

وی به مجوزهای قانونی اشاره کرد و اظهار داشت که پذیرایی صنعتی باید مجوز ایجاد و بهره برداری از سازمان غذا و داروی و سایر موسسات مرتبط مانند اتحادیه های کارگری ، بهداشت محیط و دامپزشکی (در صورت استفاده از مواد حیوانی) را بدست آورد. علاوه بر این ، این مراکز برای شروع بهره برداری و تأمین مواد غذایی در خارج از محیط پذیرایی ، باید مجوزهای ساخت و ساز را بدست آورند.

رئیس سازمان غذا و داروی رئیس سازمان غذا و داروی رئیس سازمان غذا و داروی ، رئیس سازمان غذا و داروی ، تأکید کرد که پذیرایی صنعتی به دلیل نقش حیاتی در تهیه غذای سالم برای جمعیت زیادی از مردم (بیمارستان ها ، شرکت های هواپیمایی ، کارخانه ها ، و غیره) ، آنها باید با دقت توسط سازمان کنترل شوند. مشاهده استانداردهای فنی و بهداشتی ، ایمنی مواد غذایی و کنترل کیفیت اصلی ترین نیاز برای به دست آوردن مجوز و ادامه فعالیت این مراکز است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا