قیمت گوشت چقدر گران شد؟
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، میانگین قیمت گروه های مختلف محصولات غذایی منتخب در مناطق شهری کشور توسط مرکز آمار ایران در اردیبهشت ماه 1403 منتشر شد.
نان و غلات
در این گروه آش رشته با 15.0 درصد و برنج ایرانی درجه یک با 3.5 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل دارند.
گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آنها
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گوشت گوسفند با 4.5 درصد و گوشت گاو و گوساله با 1.3 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به گوشت مرغ ماشینی با -3.8 درصد است.
لبنیات، تخم مرغ و روغن
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیرخشک با 3.1 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به تخم مرغ ماشینی با -5.4 درصد است.
میوه ها و آجیل
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به لیموترش با 11.7 درصد، پرتقال با 8.3 درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به هندوانه با 21.9- است.
سبزیجات و حبوبات
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گوجه فرنگی با 14.7 درصد، سیب زمینی با 13.6 درصد و هویج با 12.1 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت خیار با -7.7 درصد بوده است. و بادمجان با -5.3 درصد.
شکر، نوشیدنی ها و سایر غذاها
در اردیبهشت 1403، از 53 قلم خوراکی انتخاب شده در مناطق شهری، 22 قلم دارای درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه ای مناطق شهری کشور (6/31 درصد) بودند.