قارچ ها با ظاهری فریبنده ، یک تهدید جدی برای بهار – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر رگامیر طاهر غورباننی ، یک متخصص غذا و پزشکی ، گفت: “شناسایی قارچ های سمی از دهان نه تنها از طریق ظاهر امکان پذیر است و فقط متخصصان باتجربه در این زمینه می توانند این تمایز را تشخیص دهند.”
وی همچنین گفت که مصرف قارچ های سمی می تواند منجر به مسمومیت شدید دستگاه گوارش مانند حالت تهوع ، استفراغ و اسهال و در برخی موارد حتی مرگ شود. این علائم معمولاً بین 1 تا 2 ساعت پس از استفاده ظاهر می شود و در صورت تأخیر علائم ، خطر مسمومیت افزایش می یابد.
این کارشناس افزود: برای جلوگیری از مسمومیت ، باید از قارچ ها اجتناب کرد ، به خصوص آنهایی که در کنار تنه درختان خشک می روند و فقط قارچ هایی که توسط مراکز مجاز ارائه می شوند.
قربانی همچنین تأکید کرد که روشهای سنتی مانند تغییر رنگ قاشق نقره یا حشره های اطراف قارچ معیارهایی برای تشخیص سمیت قارچ ها نیست.
سرانجام ، وی گفت که تعداد بیمارستان های ناشی از مسمومیت مسموم ، درصد بالایی از قربانیان و شیوع این مسمومیت در کشور را نشان می دهد: به سموم دفع آفات ، برخی از قارچ های سمی مقاوم در برابر گرما هستند و فرآیندهای پخت نمی توانند ناکارآمد باشند.