فیزیک کلاسیک چیست و چه تفاوتی با بادی بیلدینگ و فیزیک دارد؟
باد کلاسیک یا فیزیک کلاسیک چیست و چه ویژگی هایی دارد؟ تفاوت فیزیک کلاسیک با سایر رشته های بدنسازی چیست؟ در مسابقات فیزیک کلاسیک چه چیزی مهم است؟
برای کسانی که به اندام های عضلانی و متناسب علاقه دارند و نمی خواهند بزرگ و حجیم باشند، دنیای بدنسازی رشته های دیگری از بدنسازی مانند بدنسازی کلاسیک را ارائه می دهد. در این مقاله به معرفی رشته فیزیک کلاسیک و تفاوت آن با سایر رشته ها می پردازیم. این ورزش بر ساخت بدنی بزرگ و حجیم تاکیدی ندارد. ورزشکاران این رشته می توانند به صورت حرفه ای تمرین کنند. همچنین در مسابقات مرتبط شرکت کنید.
فیزیک کلاسیک یا باد کلاسیک چیست؟
می توان گفت کلاسیک فیزیک یک رشته جدید در بدنسازی است. بادی کلاسیک نیز در سال 2016 توسط کمپانی المپیا معرفی شد و دنی هستر 41 ساله اولین قهرمان این رشته شد.
در این رشته بدنسازان تمرینات حجم دهی و عضله سازی را انجام می دهند اما هدف اصلی در بدنسازی کلاسیک بر خلاف رشته بدنسازی حجیم و حجیم سازی عضلات نیست. بلکه نکته مهم در این زمینه زیبایی اندام و جذابیت بصری آن است. بنابراین بیشترین تمرکز بر روی زیباسازی بدن و احیای بدنسازی کلاسیک است.
این رشته برای آقایانی مناسب است که قصد دارند بدنسازی حرفه ای و عضلانی انجام دهند اما نمی خواهند مانند بدنسازان اندامی درشت و حجیم داشته باشند.
رشته کلاسیک باد بر تناسب عضلات و تقارن آنها تاکید دارد و ماهیچه هایی را که بدن را زیبا می کند از هم جدا می کند. به طور خلاصه، در رشته کلاسیک باد، تمرکز بر تناسب اندام و زیبایی بدن همراه با قدرت عضلانی است.
تفاوت بین فیزیک کلاسیک و باد کلاسیک
فیزیک کلاسیک و باد کلاسیک در واقع یک ورزش هستند و هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند اما آنها را با عناوین باد کلاسیک و فیزیک کلاسیک می شناسند و از هر دو اصطلاح برای نامگذاری آنها استفاده شده است. بنابراین، هر جا که نام فیزیک کلاسیک را شنیدید، به یاد داشته باشید که به معنای باد کلاسیک است.
تفاوت فیزیک کلاسیک (بدن کلاسیک) و بدنسازی
می توان گفت بدنسازی را معروف ترین رشته بدنسازی می دانند. اما تفاوت این رشته با رشته فیزیک کلاسیک چیست؟
بدنسازی یکی از رشته های مهم بدنسازی است که با تمرینات بدنسازی سنگین و رژیم های غذایی سخت، ورزشکار را به یک بدنساز عضلانی تبدیل می کند. بدنسازان حرفه ای به خاطر داشتن اندام های بسیار حجیم و درشت (که ممکن است از نظر برخی زشت باشد) و گاهی اوقات از داروهای هورمونی مانند استروئیدها استفاده می کنند مورد انتقاد و سرزنش قرار می گیرند.
در مسابقات پرورش اندام؛ شرکت کنندگان بر اساس وزن دسته بندی می شوند. بنابراین، افراد کوتاه قد شانس بیشتری برای موفقیت دارند. زیرا در یک فرد کوتاه قد بیشتر امکان نمایش عضلات وجود دارد. در حالی که در رشته فیزیک کلاسیک شرکت کنندگان بر اساس دو عامل قد و وزن دسته بندی می شوند.
ملاک داوری در رشته بدنسازی عضلات بسیار حجیم و گرد، تعادل بدنی خوب و برش عضلانی خوب است، در حالی که در رشته فیزیک کلاسیک یا بادی کلاسیک، قضاوت بر اساس عضلات کشیده، برش عمیق، تناسب اندام و زیبایی است. بدن، و خلاء شکم ورزشکاران دارای عضلات. حجیم است. در نتیجه تیپ های اندومورف معمولا در بدنسازی موفق تر هستند و تیپ های بدنی اکتومورف و مزومورف شانس بیشتری برای موفقیت در بدنسازی کلاسیک دارند.
تفاوت بین فیزیک و فیزیک کلاسیک (باد کلاسیک)
فیزیک چیست؟ فیزیک یک مقوله کاملا جدید در مسابقات بدنسازی است و در سال 2013 معرفی شد و در رشته فیزیک داوران به ویژگی هایی مانند تمرین عضلات و زیبایی بدن ورزشکاران توجه زیادی دارند. به عبارت دیگر در این زمینه بیشترین تمرکز بر روی بدنی با ساختار جذاب و نسبت شانه به کمر چشمگیر است. به این ترتیب که هر چه عرض شانه ورزشکار بیشتر و پهنای کمر کمتر باشد، امیتاز بیشتری دریافت می کند.
رشد عضلات بازوها، شانه ها، قفسه سینه، پشت و پاها در زمینه فیزیک مهم است. بدنسازان فیزیکال در مسابقات از شورت که به زانو می رسد. استفاده، اهمیت زیادی به پرورش عضلات چهار سر ران داده نمی شود. زیرا این قسمت زیر لباس قرار می گیرد و مخفی است.
در رشته فیزیک نشان دادن T و V بدن از اهمیت بالایی برخوردار است و تقارن عضلات شکم و مایل شکم قابل مشاهده است. در مسابقات مربوط به فیزیک، ورزشکاران بر اساس قد دسته بندی می شوند، در حالی که همانطور که گفته شد، رده بندی در فیزیک کلاسیک بر اساس قد و وزن است.
مسابقات فیزیک کلاسیک چطور؟
مسابقات فیزیک کلاسیک یک بخش مجزا در بین سایر مسابقات بدنسازی است که کمی با سایر رشته ها متفاوت است. در مسابقات فیزیک کلاسیک تاکید و تمرکز اصلی بر تقارن، تعادل و زیبایی بدن ورزشکاران است. دسته بندی فیزیک کلاسیک توسط کمیته ملی فیزیک (NPC) و فدراسیون بین المللی بدنسازی و تناسب اندام (IFBB) معرفی شد تا فرصتی به ورزشکارانی بدهد که عاشق بدنسازی هستند اما به دنبال ظاهری کلاسیک و زیبا هستند و علاقه ای به ساختن فوق العاده ندارند. بدنه های حجیم .
ملاک اصلی مسابقات فیزیک کلاسیک تناسب و زیبایی اندام ورزشکاران است. مثلا زیبایی عضلات بالاتنه و نسبت سر به کمر خیلی مهمه! به همین دلیل شرکت کنندگان در رشته فیزیک کلاسیک شورت تا روی زانو می پوشند تا تمرکز اصلی نظر داوران و بینندگان بر روی نسبت شانه به کمر باشد.
بدن ایده آل برای فیزیک کلاسیک، ماهیچه هایی است که به خوبی تمرین کرده و خطوط قابل رویت دارند، اما خبری از ماهیچه های بسیار حجیم و خشک نیست.
قوانین مسابقات بادی کلاسیک یا فیزیک کلاسیک چیست؟
قوانین مسابقات فیزیک کلاسیک خیلی پیچیده نیستند، اما دارای یک سری معیارهای خاص هستند. از جمله:
- در این مسابقات تاکید کمتری بر حجم عضلانی (در مقایسه با سایر مسابقات بدنسازی) می شود و بیشتر بر تناسب و تقارن بین عضلات و زیبایی کلی بدن تمرکز می شود.
- هر دو طرف بدن باید متقارن باشد. این بدان معناست که هیچ یک از اعضای بدن نباید از نظر اندازه یا شکل با طرف دیگر بدن متفاوت باشد.
- فیگورها و نحوه ارائه بدن باید مطابق با سبک کلاسیک باشد. نحوه حضور روی صحنه، اعتماد به نفس و اجرای صحیح چهره ها برای داوران بسیار مهم است. جالبه که حتی مدل مو و طرح شورت ورزشکار هم مهمه!
- بدن نباید خیلی خشک، رشته ای یا دارای عضلات بسیار بزرگی شبیه به مسابقات بدنسازی باشد.
- بدن ورزشکار باید V شکل و کمر باریکی داشته باشد. این بدان معناست که عضلات شانه و زیر بغل توسعه یافته، اما کمر ورزشکار باریکتر است.
موارد غیر قابل قبول
- کمر ضخیم و عدم رعایت فرم V بدن
- فرم کلی بدن به جای زیبایی و ظرافت، بیش از حد بزرگ و گرد است
- عدم تناسب یا انحنای مناسب در عضلات ران
- عدم تعادل بین بالا و پایین بدن یا عدم تقارن بین عضلات دو طرف بدن
- پوشیدن شورت نامناسب (خیلی کوتاه یا خیلی بلند)
شرکت کنندگان باید 4 فیگور اصلی شامل جلو، عقب، چپ و راست را اجرا کنند.
حرف پایانی
فیزیک کلاسیک یا بدنسازی کلاسیک یکی از رشته های بدنسازی است که تناسب اندام و زیبایی بدن در آن اولویت دارد. این ورزش برای کسانی مناسب است که به دنبال عضلات حجیم و بزرگ نیستند و می خواهند اندامی زیبا و متناسب داشته باشند. در این مقاله در مورد ویتامین به معرفی رشته کلاسیک بدن و توضیح تفاوت آن با سایر رشته ها پرداختیم.
منابع: پروتئین شکارچی – fitnessvolt
منبع:سلامت جو