سلامت خانواده

فواید یخ زدگی مواد غذایی/ چرا باید میوه ها و سبزیجات یخ زده بخوریم؟

Zeinab Kamrani: محصولات تازه ممکن است همیشه در دسترس نباشند ، بنابراین موارد منجمد یک جایگزین مناسب و عملی هستند ، به خصوص در موارد و تعطیلات که برای صرفه جویی در وقت و تلاش به زمان زیادی نیاز دارند.
اما آیا فرآیند انجماد می تواند بیش از انواع تازه فروخته شده در بازارها به افزایش ارزش غذایی این محصولات کمک کند یا می تواند برعکس شود؟

چگونه روند تولید خوراک آیا شما انجام می دهید؟
میوه ها و سبزیجات در طی چند ساعت برداشت یخ زده می شوند. برای جلوگیری از قرار دادن ، فساد یا قهوه ای کردن این محصولات با شستشو ، سپس لایه برداری ، برش یا خیساندن برای مدت کوتاهی در آب جوش یا بخار آماده و آماده می شوند. شکر ، لیموناد یا ویتامین C را به میوه هایی که پخته نمی شوند اضافه کنید تا بافت و شکل اصلی خود را از دست ندهند.

میوه ها و سبزیجات اغلب قبل از انجماد در دماهای پایین بسته بندی می شوند ، به طوری که میزان آب بلافاصله متبلور می شود و از یخ زدگی محصول جلوگیری می کند. این فرایند همچنین باعث کاهش آسیب به ساختار میوه یا سبزیجات می شود و به حفظ مواد مغذی آن تا حد امکان کمک می کند.

از آنجا که فرآیند انجماد به این روش انجام می شود ، بیشتر محصولات یخ زده ارزش غذایی خود را بیشتر از انواع تازه فروخته شده در بازارها حفظ می کنند ، تا اینکه بیش از یک سال در حال انجماد باشند.

محصولات جدید در بازارها به نظر نمی رسد
بیشتر میوه ها و سبزیجات تازه که در بازارها فروخته می شوند زودتر از رسیدن آن ترتیب داده می شوند ، زیرا این امر به آنها زمان کافی برای رسیدن به فرایند حمل و نقل کامل می دهد.

با این حال ، برداشت اولیه ممکن است میزان ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های طبیعی را در این محصولات کاهش دهد. به عنوان مثال ، در بازارهایی مانند بازارهای ایالات متحده ، میوه های تازه و سبزیجات ممکن است از 5 روز تا چند هفته قبل از رسیدن به مراکز توزیع و فروش ادامه یابد.

درست است که در هنگام حمل و نقل ، محصولات تازه در یک فضای خنک و کنترل شده ذخیره می شوند ، اما گاهی اوقات می توان از مواد شیمیایی برای جلوگیری از فساد و سریع آنها استفاده کرد. وقتی میوه و سبزیجات به سوپر مارکت می رسند ، ممکن است 2 تا 5 روز در دسترس باشند. پس از خرید ، تا 3 روز قبل از استفاده در خانه نگهداری می شود.
فواید یخ زدگی مواد غذایی/ چرا باید میوه ها و سبزیجات یخ زده بخوریم؟
مقایسه بین محصولات یخ زده و تازه از نظر ارزش غذایی
مواد مغذی موجود در محصولات تازه و یخ زده در حین ذخیره سازی کاهش می یابد. میوه ها و سبزیجات تازه شروع به از دست دادن رطوبت ، مستعد ابتلا به فساد و ارزش رژیم غذایی می کنند ، در حالی که محصولات یخ زده مقدار محدودی از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها را از دست می دهند.

یک مطالعه علمی نشان داد که کاهش مواد مغذی پس از 5 روز ذخیره سازی در یخچال ، که پایین تر از وسایل یخ زده بود ، نشان داد. این در میوه های تازه و نرم رایج است.

ویتامین C در سبزیجات تازه نیز بلافاصله پس از برداشت کاهش می یابد و در مدت زمان طولانی تر کاهش می یابد. به عنوان مثال ، نخود سبز در 2 تا 4 ساعت اول پس از برداشت ، 5 ٪ ویتامین C خود را از دست می دهد ، بنابراین نخود فرنگی یخ زده مغذی تر است.

به طور کلی ، تحقیقات نشان می دهد که انجماد مواد غذایی ارزش غذایی بیشتری را حفظ می کند و این محصولات حاوی ویتامین C و مقادیر بیشتری از مواد مغذی هستند. به عنوان مثال ، نخود فرنگی یا اسفناج یخ زده حاوی ویتامین C بیشتری نسبت به نخودهای تازه یا اسفناج خریداری شده از سوپر مارکت ها است که چند روز در خانه نگهداری می شوند. خشک کردن برخی از میوه ها ویتامین C را در مقایسه با انواع تازه افزایش می دهد زیرا مایعات آن از بین نمی روند.

فواید یخ زدگی مواد غذایی/ چرا باید میوه ها و سبزیجات یخ زده بخوریم؟

چگونه محصولات را به درستی مسدود کنیم؟
کارشناسان می گویند اگر میوه ها و سبزیجات به درستی انجام شود ، می تواند ترکیبات غذایی محصولات را در مقایسه با سایر مواد غذایی ، حتی برای مواد تازه ، حفظ کند.

اگر کسی بخواهد کالاهای تازه را یخ بزند تا آنها را برای دوره های مورد نیاز نگه دارد و روند پخت و پز را تسهیل کند ، می تواند این کار را با دنبال کردن مراحل ساده انجام دهد ، که اولین مورد آن خرید بازارهای کشاورزان محلی تازه و تضمین شده به جای فروشگاه های بزرگ و بازارهای بزرگ است که از مواد شیمیایی برای افزایش محصولات خود استفاده می کنند.

پس از تهیه سبزیجات و میوه ها از منابع معتبر محلی که دارای ارزش غذایی کامل خود هستند ، می توان آنها را با روش های شناخته شده استفاده کرد. چند دقیقه با لایه برداری ، برش یا بخارپز قاب کنید. یا در مورد میوه ها ، برای جلوگیری از فساد و نگه داشتن فریزر در دمای منفی 1 یا 2 درجه از کمی شکر یا لیموناد استفاده کنید و فریزر را به جز پخت از بین نبرید.

منبع: الجزایر

۴۷۲۳۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا