سلامت خانواده

فواید چای که قطعا نشنیده اید

بر اساس یک گزارش آنلاین، مطالعه محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می دهد افرادی که روزانه چای داغ می نوشند نسبت به افرادی که چای نمی نوشند 74 درصد کمتر در معرض ابتلا به گلوکوم هستند.

ایرنا در گزارشی نوشت: دکتر آنی کلمن، سرپرست تیم تحقیقاتی می گوید: دلیل این رابطه هنوز مشخص نیست، اما جالب است که تنها نوشیدن چای کافئین دار با کاهش خطر ابتلا به گلوکوم مرتبط است.

وی در ادامه تاکید می کند: چای بدون کافئین و چای سرد و همچنین مصرف قهوه ارتباطی با این بیماری نشان نداد.

گلوکوم به گروهی از بیماری ها اطلاق می شود که در آن مایعی در چشم ایجاد می شود و با ایجاد فشار به عصب بینایی آسیب می رساند. این بیماری عامل اصلی نابینایی در میان سالمندان است.

به گفته محققان، سیاه‌پوستان، افراد دارای سابقه خانوادگی ابتلا به گلوکوم و افراد مبتلا به فشار خون بالا، دیابت یا سایر مشکلات مؤثر بر جریان خون بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند.

در این مطالعه 1700 شرکت کننده مورد بررسی قرار گرفتند که 5 درصد از آنها به گلوکوم مبتلا بودند.

در مجموع، تیم تحقیقاتی دریافتند که احتمال ابتلا به گلوکوم در میان افرادی که بیش از شش بار در هفته چای داغ می‌نوشیدند، 74 درصد کمتر بود.

۲۳۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا