سلامت خانواده

فواید مصرف روزانه بذر کتان چیست؟

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بذر کتان سرشار از مواد مغذی و ویتامین است که مصرف مقدار کمی از آن در طول روز می تواند نیاز ما به این مواد مغذی را برطرف کند، بنابراین گنجاندن دانه کتان در رژیم غذایی روزانه فواید زیادی برای سلامتی از جمله تقویت سلامت قلب منجر به بهبود فرآیند هضم غذا و بهبود سلامت پوست و مو می شود. در ادامه به فواید مصرف این ماده غذایی می پردازیم:

سرشار از اسیدهای چرب امگا 3

دانه‌های کتان منبع گیاهی عالی از اسیدهای چرب امگا 3 هستند، بنابراین مصرف آن‌ها به بهبود سلامت قلب کمک می‌کند و آن‌ها را به یک مکمل مفید برای یک رژیم غذایی متعادل تبدیل می‌کند.

سرشار از فیبر

بذر کتان سرشار از فیبرهای محلول و نامحلول است که به بهبود هضم، بهبود سلامت روده و حمایت از حرکات منظم روده برای بهبود سلامت گوارش کمک می کند.

حاوی آنتی اکسیدان است

دانه های کتان سرشار از آنتی اکسیدان های قوی هستند که از سلول ها در برابر آسیب محافظت می کنند و خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند سرطان و بیماری های قلبی را کاهش می دهند.

بهبود سلامت قلب

مصرف دانه کتان باعث کاهش فشار خون و همچنین کاهش سطح کلسترول مضر خون می شود، بنابراین به تقویت سلامت قلب کمک می کند و به مکملی مناسب برای قلب تبدیل شده است.

روند کاهش وزن را بهبود بخشید

بذر کتان سرشار از فیبر و چربی های سالم است، بنابراین به شما احساس سیری می دهد و مصرف آن به بهبود روند کاهش وزن کمک می کند.

بهبود سلامت پوست و مو

بذر کتان سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 و آنتی اکسیدان است، بنابراین مصرف آن باعث روشن شدن پوست و مو می شود.

کنترل قند خون

مصرف دانه کتان به کند شدن فرآیند جذب قند کمک می کند، سطح قند خون را تثبیت می کند و از افزایش ناگهانی آن جلوگیری می کند، بنابراین برای افراد دیابتی غذای مفیدی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا