بهداشت و درمان

فواید خوردن انار – خبرگزاری سلامت

به گزارش گروه سلامت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، انار دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است که تقریباً 3 برابر چای سبز است. آب انار همچنین از تجمع پلاکت ها در رگ های خونی جلوگیری می کند. انار ترش سرد و خشک است اما انار شیرین سرد و معتدل است.

انار حاوی ویتامین هایی مانند A، E، C و اسید فولیک است که باعث تصفیه خون و دفع سموم از بدن و کاهش وزن می شود. همچنین این میوه با حذف اسیدهای چرب نقش موثری در کاهش چربی اطراف معده دارد.

بهترین زمان مصرف این میوه صبح است که باید با گلپر مصرف شود. مصرف انار با گلپر از دل درد جلوگیری می کند و باعث جذب بهتر آن می شود. همچنین این میوه برای کسانی که مزاج گرم دارند و گاهی دچار خارش می شوند بسیار مناسب است.

آب انار حاوی ترکیباتی مانند کلاژن و الاستین است، بنابراین مصرف آن نقش بسزایی در از بین بردن ترک های پوستی دارد و پوست را شاداب و جوان نگه می دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا