سلامت خانواده

“فلزات سنگین” در مورد ماهی های ممنوعه – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر رگحسین رستگار ، با تأکید بر اهمیت همزمان “اعتقادو “سلامتی” در محصولات غذایی ، مطالعات نشان می دهد گونه هایی مانند کوسه ، مارماهی و سوئیسیبا توجه به سطح بالای زنجیره غذایی و طول عمر ، تجمع زیستی فلزی سنگین مانند جیوه ، کادمیوم و آنها در بافت خود هستند.

“این عناصر از طریق تغذیه و محیط زیست به بدن این ماهی ها وارد می شوند و در بافت آنها جمع می شوند ؛ در نتیجه ، اگر توسط انسان مورد استفاده قرار گیرد ، می توان آنها را به بدن منتقل کرد و اثرات مضر بر سلامتی داشت. در حالی که تجمع فلزات سنگین و مواد مضر در ماهی حلال بسیار پایین است ، ممنوعیت معمولاً مقادیر بیشتری از این ترکیبات مضر را دارند و مصرف آنها می تواند تهدید کند.

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال ، با اشاره به اینکه ماهی های کنسرو یکی از محصولات مخروطی در سبد مواد غذایی خانگی است ، گفت: “با توجه به الزامات صادر شده توسط سازمان غذا و داروی ، تولید کنندگان موظفند فقط از سطوح مذهبی و ایمن آلاینده ها استفاده کنند.”

به گفته Rastegar ، کارشناسان مواد غذایی در مراحل مختلف تولید و واردات ، ترکیب محصولات را بررسی می کنند و در صورت تضاد ، از صدور عرضه جلوگیری می کنند.

وی تأکید کرد: شناسایی گونه های مورد استفاده از طریق روش های آزمایشگاهی امکان پذیر است و این یکی از محورهای اصلی کنترل در این مرکز است.

Rastegar به مصرف کنندگان توصیه کرد که اطلاعات موجود در برچسب ، به ویژه گونه ها ، شماره مجوز ساخت و نام کارخانه و نام کارخانه را هنگام خرید ماهی کنسرو در نظر بگیرند.

وی افزود: “گونه های ماهی حفظ شده و مجوز معتبر از جمله شاخص هایی هستند که می توانند اعتماد به نفس نسبی مصرف کننده را نسبت به سلامت محصول فراهم کنند.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا