سلامت خانواده

فقط برای تأمین ویتامین C/ 1 منبع شگفت انگیز ویتامین C بیش از پرتقال و لیموهای مرکبات به دنبال میوه های مرکبات نروید

طبق اخبار آنلاین ، ویتامین C به عنوان یک ماده مغذی ضروری برای تقویت ایمنی ، سلامت پوست و محافظت از قلب شناخته می شود. خوشبختانه ، طبیعت گزینه های بسیاری را برای تهیه ویتامین C ارائه می دهد. ویتامین C فقط در میوه مرکبات نیست. کلاه ، کیوی ، توت فرنگی و حتی جعفری می تواند نیاز روزانه شما را برآورده کند. با افزودن این غذاها به رژیم غذایی ، شما نه تنها ایمنی و قلب خود را تقویت می کنید بلکه از انواع طعم های طبیعت نیز لذت می برید.

منابع غیر ویتامین غیر صحیح جف هستند:

  • فلفل: یک فلفل قرمز متوسط ​​تا 5 میلی گرم ویتامین C دارد ، در حالی که یک پرتقال تا 5 میلی گرم این ویتامین دارد. فلفل های زرد و سبز منابع خوبی از ویتامین C هستند.
  • کیوی: هر کیوی متوسط ​​حدود 1 میلی گرم ویتامین C را فراهم می کند و از نظر حجم از مرکبات سبقت می گیرد.
  • توت فرنگییک فنجان توت فرنگی (حدود 2 گرم) می تواند تا 5 میلی گرم ویتامین C داشته باشد و آنتی اکسیدان های دیگر را برای مغز و قلب فراهم کند.
  • کلم بروکلییک فنجان کلم بروکلی پخته شده حدود 5 میلی گرم ویتامین C دارد و همچنین فیبر و ویتامین K را فراهم می کند.
  • سیب زمینی: یک سیب زمینی پخته شده متوسط ​​حدود 5 میلی گرم ویتامین C ، به علاوه پتاسیم و فیبر برای سلامت گوارشی دارد.
  • جعفری: دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده 1 میلی گرم ویتامین C را ارائه می دهد و طعم سالم برای غذاها است.
  • خرمال: خرمالو آمریکایی تا 5 برابر بیشتر ویتامین C است و یک گزینه مغذی برای تنوع است.

چرا ویتامین جف مهم؟

ویتامین C نقش مهمی در:

  • ایمنی را تقویت کنیدپاسخ: این ویتامین گلبولهای سفید را فعال می کند و باعث می شود بدن در برابر عفونت ها مقاوم باشد.
  • سلامت قلبپاسخ: آنتی اکسیدان های آن التهاب را کاهش داده و از کشتی ها محافظت می کنند.
  • جوانان پوستویتامین C تولید کلاژن را افزایش داده و از پیری پوست جلوگیری می کند.
  • جذب می شوند: به آهن بهتر از منابع گیاهی و جلوگیری از کم خونی کمک می کند.
    مردان روزانه به 5 میلی گرم نیاز دارند و زنان به 5 میلی گرم ویتامین C نیاز دارند که مصرف آن آسان است.

برای بهره مندی از خواص ویتامین جف:

  • فلفل را به سالاد یا املت اضافه کنید.
  • کیوی یا توت فرنگی را به عنوان میان وعده یا اسموتی بگیرید.
  • کلم بروکلی را بخار کرده و با کمی روغن زیتون سرو کنید.
  • سیب زمینی ها را به جای سرخ کردن برای حفظ مواد مغذی خود ، ریل کرد.

ویتامین C نسبت به گرما حساس است ، بنابراین بهتر است این غذاها را به صورت خام یا با پخت ملایم بخورید.

منابع: گفت: ، Healthline

مترجم: الهه جعفر زاده

۴۷۲۳۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا