سلامت خانواده

فروش داروهای تاریخ گذشته با برچسب جدید در فضای مجازی; بیش از 110 هزار قلم داروی کمیاب کشف شد – خبرگزاری مهر ایران و جهان

سلامت جو، فضای مجازی به دلیل گستردگی و دسترسی آسان به محیطی مناسب برای فعالیت های غیرقانونی تبدیل شده است. این تهدیدها می تواند شامل کلاهبرداری اینترنتی، هک کردن اطلاعات شخصی، انتشار محتوای غیرقانونی و بسیاری از جرایم دیگر باشد که نیازمند نظارت مستمر و اقدامات پیشگیرانه است.

سردار دیوید معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت در گفتگو با خبرنگار مهر درباره ورود مواد مخدر قاچاق به بازار و گذشته گفت: یکی از دغدغه های اصلی پلیس وجود مواد مخدر است. تاریخ گذشته و داروها دارای برچسب هستند و در حالی که تاریخ انقضا آنها تمام نشده است، اما واقعا نمی توانید از کیفیت و اثربخشی آنها مطمئن باشید. برخی از این داروها به صورت غیرقانونی و با تغییر برچسب مصرف شده اند. این امر مستقیماً سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار می دهد و مشکلات زیادی را برای بیماران ایجاد می کند.

وی افزود: یکی از مشکلات عمده در این زمینه ورود مواد مخدر قاچاق به کشور و شرایط نگهداری مواد است. بسیاری از این داروها در شرایطی نگهداری می شوند که با استانداردهای بهداشتی و دمایی مشخص شده برای حفظ کیفیت و اثربخشی داروها مطابقت ندارند. به عنوان مثال برخی از داروها مانند انسولین باید در دمای بین 5 تا 10 درجه سانتیگراد نگهداری شوند. اما در صورت ورود غیرقانونی و قاچاق این شرایط به شدت نقض می شود. بنابراین، تضمینی برای سلامتی و کارایی این محصولات وجود نخواهد داشت و ممکن است سلامت مصرف کنندگان را به خطر بیندازد.

سردار معظمی گدرزی گفت: از ابتدا سال جاری تا کنون با شناسایی و رسیدگی به پرونده های متعدد بیش از 300 پرونده قضایی در این زمینه تشکیل شده است. این فعالیت ها منجر به دستگیری بیش از 115 نفر شد مجرم تکمیل شده است لازم به ذکر است باید از همکاران خود در پلیس فتا و همچنین دادسرای تهران و دادسرای ویژه جرایم پزشکی که با پیگیری های جدی خود راه را برای حفظ حقوق مردم هموار کرده اند قدردانی کنیم.

رئیس پلیس فتا گفت: در راستای این اقدامات پلیس فتا بیش از 110 هزار قبضه سلاح مختلف را نیز کشف کرد. انواع دارو انجام داده است این داروها شامل داروهای کمیاب، داروهای تاریخ گذشته و داروهایی وجود دارند که یافتن آنها در چرخه های رسمی دشوار است، به ویژه داروهای بیماران سرطانی. بررسی ها نشان می دهد برخی از این داروها به صورت قاچاق وارد کشور شده یا از چرخه رسمی خارج شده است. این امر مستلزم تحقیقات دقیق تر و اقدامات قاطع در این زمینه است. علاوه بر این، بیش از 150 صفحه اینستاگرام و وب سایت حاوی محتوای مجرمانه مسدود شد. این صفحات عمدتاً در زمینه ارائه محصولات سلامت محور و تخلفات مربوطه فعالیت داشتند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا