سلامت خانواده

فرقی نمی کند که کرم بهتر باشد یا اهمیت/ مهم این است که این دو غذای خوشمزه در گروه چربی ها قرار دارند ، نه لبنیات.

نهایی بههانی: دکتر گفت: “لبنیات سالم مانند شیر و ماست دارای پروتئین ، کلسیم بالا و چربی کنترل شده است و در هرم لبنیات در گروه لبنیات قرار دارد ، اما اگرچه شیر و خامه از شیر گرفته شده است ، اما بیش از 5 درصد چربی دارند.”

منشی به طور طبیعی پس از جوش و خنک کردن شیر به دست می آید و شامل چربی ، پروتئین و کمی آب است. اما این کرم در طی یک فرآیند صنعتی از دستگاه به دست می آید تا قسمت چربی شیر را جدا کند و درصد چربی آن دقیق تر ، کنترل تر و یکنواخت تر است. این کرم چربی و کالری بیشتری نسبت به کرم دارد و به دلیل چربی کمتر و کنترل بیشتر ، کرم در رژیم های غذایی راحت تر است. علاوه بر چربی ، پروتئین و لاکتوز جزئی در این دو محصول ، مقدار کمی ویتامین های محلول در چربی (A ، D ، E ، K) وجود دارد ، مقدار کمی کلسیم ، پتاسیم و فسفر و نکته مهم این است که چربی موجود در این محصولات به جذب این ویتامین ها به بدن کمک می کند.

اعتقاد صنعتی ، سنتی یا خامه ای؟

شیر سنتی از دریچه طبیعی ساخته شده است ، اما شیردهی صنعتی معمولاً از شیر استاندارد و گرم شده با گرما ساخته می شود و استفاده از قوام مجاز است. به طور کلی ، کرم صبحانه 1-5 ٪ چربی ، کرم سبک 1-5 ٪ چربی ، 1-5 ٪ کرم و کرم کم چربی برای صنایع غذایی 1-5 ٪ چربی دارد و افراد مبتلا به لیپیدهای خون بالا ، کبد چرب و بیماری قلبی باید افزایش یا اختلال در خون و محصولات خامه ای داشته باشند. بد نیست بدانید که کرم های شیرینی پزی چربی بالاتری نسبت به کرم صبحانه دارند.

کرم سبک چیست؟

کرم سبک به معنای کرم چربی کمتری نسبت به حد معمول است و میزان چربی زیر 5 ٪ است. اما منشی کم و کم تولید نمی شود ، زیرا ماهیت روحانیت چرب آن است. اگر یک برند معتبر باشد ، می توان با برچسب تغذیه ای و برچسب پایین -FAT کاملاً اعتماد کرد. در صنعت ، ما از خامه کمتری خامه ای داریم. کرم با 1-5 ٪ چربی تولید شده برای مصارف خاص مانند تولید دسر کم کالری.

کرم و کرم در گروه چربی ها قرار دارند ، نه لبنیات/ لبنیات یا کرم؟

چه کسی مجاز به مصرف کرم و کرم است؟

کودکان سالم و در حال رشد بالای 5 سال ، نوجوانان لاغر و افراد پر انرژی مانند افراد مسن سوء تغذیه می شوند. ورزشکارانی که به کالری و ساختمانهای عضلانی احتیاج دارند (بدنسازان) نیز می توانند از کرم و کرم استفاده کنند ، اما برای ورزشکاران سرعت یا استقامت توصیه نمی شود. در دوران بارداری ، مصرف متعادل کرم یا میل لنگ مشکلی ایجاد نمی کند ، اما باید مراقب افزایش وزن کنترل نشده باشند. کرم و کرم محصولات زیاد اما پر از چربی هستند که بسته به سن ، سلامتی ، نیاز تغذیه ای و وضعیت جسمی باید با دقت مصرف شوند.

در فریزر نگه دارید

کرم و خمیر را می توان به مدت 1 تا 2 ماه در فریزر نگه داشت. اما بافت آنها ممکن است بعد از انجماد کمی آبکی باشد. عوارض مسمومیت با رژیم غذایی شامل عوارضی از قبیل حالت تهوع ، استفراغ و اسهال شدید است.

۴۷۲۳۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا