سلامت خانواده

فرضیه استفاده از کره محلی در پخت و پز برای جلوگیری از چربی های خون رد شده – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر به نظر می رسدبه گفته دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ، کره ، از جمله کره محلی به عنوان روغن حیوانات به این ماده حاوی بیشتر چربی های اشباع شده است و برخی از چربی های ترانس در چربی لبنیات وجود دارد.

مصرف بیش از حد از FAT های اشباع و ترانس با افزایش سطح کلسترول خون ، آترواسکلروز (ایجاد پلاک) ، افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و افزایش خطر ابتلا به برخی سرطانها و مرگ آنها همراه است.

طبق راهنمای جدید تغذیه ایالات متحده ، مصرف چربی اشباع شده باید محدود باشد و کمتر از ده درصد انرژی دریافت شده را تشکیل می دهد. توصیه می شود روغن های گیاهی جایگزین روغن های حیوانات مانند کره و چشمه و روغنهای نیمه جامد مانند روغن های گیاهی شوند.

روغن های مایع به اکثر چربی های اشباع نشده تشکیل شده آنها هستندبشر اگر این روغن ها به درستی نگهداری شوند و مورد استفاده قرار گیرند و از آن استفاده شوند ، می توانند برای سلامتی مفید باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا