غذا برای جلوگیری از قلب و سکته مغزی

براساس گزارشی از انجمن قلب و قلب قلب ایالات متحده و آمار سکته مغزی ، حدود 2 میلیون نفر در بیماری قلبی عروقی در سراسر جهان جان خود را از دست داده اند که حدود 2.5 درصد در سال است. سال 2 افزایش یافته است.
Health News در یک خبرنامه نوشت: هر ساله تعداد قابل توجهی از افراد از انفارکتوس میوکارد گم می شوند ، که نشان دهنده اهمیت شناسایی به موقع و درمان این بیماری است. سابقه خانوادگی می تواند آسیب پذیری فرد را در برابر قلب و سکته مغزی افزایش دهد ، اما تغییرات عمده در سبک زندگی و رژیم غذایی می تواند خطر را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. یک رژیم غذایی متعادل و مغذی می تواند نقش مهمی در جلوگیری از بیماری های قلبی داشته باشد. در این مقاله ، ما به 4 ماده مغذی اشاره کرده ایم که می توانند در جلوگیری از بیماری های قلبی و انواع سکته مغزی مؤثر باشند.
سبزیجات برگ دار
سبزیجات برگ مانند اسفناج ، شنبلیله و کلم دارای ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند. این سبزیجات سرشار از فولات ، سیستم عصبی و سلامت قلب را تقویت کرده و خطر سکته مغزی را کاهش می دهد. ویتامین B در جلوگیری از سکته مغزی از اهمیت بیشتری برخوردار است. میزان پتاسیم همچنین به تنظیم فشار خون کمک می کند. دومی عامل مهمی در انواع سکته مغزی است.
غلات کامل
دانه های کامل مانند جو دوسر ، جو دوسر ، ذرت بو داده ، چاودار و برنج قهوه ای ترکیبی از فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنی را ارائه می دهند که به سلامت قلب کمک می کنند. این فیبر به کنترل سطح کلسترول ، جلوگیری از گرسنگی بیش از حد و کاهش خطر چاقی و فشار خون بالا کمک می کند (شرایط مرتبط با افزایش خطر انفارکتوس میوکارد).
مغز و دانه
مغز و دانه ها ، از جمله بادام ، بذر کتان ، گردو و دانه چیا سرشار از مواد مغذی هستند و برای سلامت قلب مفید هستند. این میان وعده های دوست داشتنی و سالم همچنین سرشار از مواد معدنی ، ویتامین ها و اسیدهای چرب امگا -3 هستند که به کاهش التهاب ، بهبود گردش خون و کاهش خطر سکته مغزی کمک می کنند.
انواع توت ها
میوه هایی مانند زغال اخته ، توت فرنگی و تمشک پر از فلاونوئیدها و آنتوسیانین ها هستند. این میوه ها سرشار از آنتی اکسیدان ها هستند ، با استرس اکسیداتیو و التهاب مبارزه می کنند ، سلامت کلی قلب و مغز را بهبود می بخشند و خطر سکته مغزی را کاهش می دهند.
مصرف ماهی
ماهی های چرب مانند ماهی قزل آلا و ساردین منابع غنی از اسیدهای چرب امگا -3 هستند. این اسیدها دارای خواص ضد التهابی هستند که خطر لخته شدن خون را کاهش می دهد و سطح کلسترول را تنظیم می کند و سلامت قلب را بهبود می بخشد. مصرف منظم ماهی های چرب با کاهش خطر سکته مغزی همراه است.
پیشگیری از انواع سکته مغزی نیاز به اصلاح شیوه زندگی دارد. ادغام و ورزش یوگا ، جلوگیری از غذاهای ناسالم و سیگار کشیدن و مقابله با علائمی مانند درد قفسه سینه ، وزن یا مشکلات تنفسی ، اقدامات مهمی در کاهش خطر سکته مغزی است.
۲۳۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین