غذای پرچرب سلامت روده را تهدید میکند

یک مطالعه توسط موسسه والتر و الیزا هال ، قدیمی ترین انستیتوی تحقیقات پزشکی استرالیا ، نشان داد که در آزمایش های قبل از بالینی ، محققان دریافتند که تنها دو روز مصرف غذاهای پر چربی اشباع ، سطح IL-1 ، یک پروتئین محافظ کلیدی که دارای سلامت و کنترل روده است.
طبق یک مطالعه منتشر شده ، موش های تجربی با وجود سالم بودن ، علائم علائم میکروسکوپی التهابی و اختلال عملکرد روده را نشان دادند.
سیریل سیلت ، نویسنده ارشد این مطالعه از موسسه تحقیقات گفت: “هر وعده غذایی که ما مصرف می کنیم ، سلامت روده ما را به طور فعال شکل می دهد.”
سبت گفت: “هرچه چربی اشباع بیشتری مصرف کنیم ، التهاب بیشتر باعث التهاب می شود و به تدریج دفاع روده ما را تضعیف می کند و حساسیت ما را به التهاب مزمن افزایش می دهد.”
بیماریهای التهابی مزمن ، مانند بیماری سلیاک ، بیماری التهابی روده و آرتریت روماتوئید است. با این حال ، محققان می گویند که چگونه این بیماری ها به خوبی درک نشده اند.
این مطالعه نشان داد که رژیم های غذایی پرچرب نه تنها باعث التهاب می شوند بلکه توانایی بدن در مبارزه با آن را با کاهش IL-1 سرکوب می کنند. محققان همچنین دریافتند که چربی های اشباع نشده ، مانند چربی های موجود در آجیل ، دانه و آووکادو ، اثر معکوس دارند و IL-1 را افزایش داده و دفاع روده را تقویت می کنند.
لی شیونگ ، عضو تیم تحقیقاتی گفت: “قابلیت های روده فقط در دو روز و حتی بدون هیچ گونه علائم ظاهری می تواند به خطر بیفتد.”
این تیم همچنین با تهیه مجدد IL-2 توانست عملکرد روده را در موش ها بازیابی کند و با اشاره به پتانسیل بهبود سلامت روده در انسان.
محققان امیدوارند که یافته های آنها بر دستورالعمل های تغذیه ای برای تمرکز بر حمایت طبیعی از سلامت روده از طریق تغذیه ، به ویژه با تشویق مصرف چربی های اشباع نشده و کاهش مصرف چربی اشباع تأثیر بگذارد.