غذای مفید برای کنترل کلسترول
به گزارش خبرآنلاین، یک مطالعه جدید نشان می دهد افرادی که دارای استعداد ژنتیکی کلسترول بالا هستند، می توانند با مصرف مکمل های روغن ماهی، سطح کلسترول خود را کاهش دهند.
به گزارش مهر به نقل از مدیسین نت، نتایج نشان می دهد که سبک زندگی می تواند تاثیر قدرتمندی بر کلسترول انسداد عروق داشته باشد، حتی اگر ژنتیک فرد را مستعد افزایش این سطوح کند.
ایتانگ سان، محقق ارشد از دپارتمان ژنتیک دانشگاه جورجیا، گفت: پیشرفتهای اخیر در مطالعات ژنتیکی به ما این امکان را داده است که خطر ژنتیکی کلسترول بالا را پیشبینی کنیم.
سان در بیانیه خبری دانشگاه افزود: «با این حال، پیشبینی فعلی ممکن است تغییر کند، زیرا تفاوتهای فردی در سبک زندگی، مانند استفاده از مکملهای روغن ماهی را در نظر نمیگیرد».
برای این مطالعه، محققان از داده های ژنتیکی بیش از 441000 ساکن بریتانیا برای محاسبه احتمال ژنتیکی سطح کلسترول بالا در هر فرد استفاده کردند.
شرکتکنندگان در پرسشنامهای گزارش دادند که آیا مکملهای روغن ماهی مصرف کردهاند و یک نمونه خون برای آزمایش کلسترول ارائه کردهاند.
نتایج نشان داد شرکتکنندگانی که روغن ماهی مصرف میکردند، با توجه به ساختار ژنتیکی، سطح کلسترول خونشان کمتر از حد انتظار بود.
به گفته محققان، این به ویژه در مورد کلسترول تام، کلسترول بد LDL و سطوح تری گلیسیرید آنها صادق بود.
تیم تحقیقاتی همچنین دریافت که مکمل های روغن ماهی می توانند سطح کلسترول خوب HDL را افزایش دهند.
سان افزود: “مطالعه ما نشان می دهد که در نظر گرفتن سبک زندگی پیش بینی ژنتیکی را بهبود می بخشد.” یافتههای ما همچنین تأیید میکند که مکملهای روغن ماهی ممکن است با استعداد ژنتیکی کلسترول بالا مقابله کند.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین