غذای محبوب صدام حسین و نکاتی در مورد خواص آن

براساس گزارش خبری آنلاین از بورنا ؛ در کتاب “غذای دیکتاتورها ؛ راهنمایی بد برای سرگرمی شرور” توسط ویکتوریا کلارک و ملیسا اسکات به غذای محبوب برخی از دیکتاتورها اشاره شده است. در این میان ، یک نویسنده لهستانی کارهای جالبی انجام داده است. او به طور جدی برخی از سیاستمداران را در زمینه تغذیه و تحقیقات در زمینه سبک تغذیه ای دنبال کرده است و سرانجام کتابی با عنوان “دیکتاتور چیست؟” او منتشر کرده است.
صدام حسین ، سوپ ماهی
غذای مورد علاقه صدام حسین دیکتاتور رژیم عراق بائات ، سوپ ماهی بود. به گفته ابولی ، که در طول جنگ ایران -عراق برای این دیکتاتور پخته شده بود ، اگر صدام تلخ باشد ، آنها کار خود را انجام داده بودند. یعنی اگر طعم غذا از طعم صدام خوشش نیامد ، او سرآشپز را احضار کرد و به او گفت: “کدام مد آنقدر نمک به این املت دارد؟” سپس او ابولی را به خاطر کار خود جریمه کرد ، که به اعتقاد وی “عجیب و غریب” بود. سرآشپز می گوید صدام فقط گاهی اوقات به آشپزخانه عادت می کرد ، وقتی که در ماه رمضان باید روزه می گرفت ، اما به آشپزخانه رسید تا هیچ کس نتواند آن را ببیند!
خواص ماهی:
ماهی به عنوان یک کربوهیدرات کم ، کربوهیدرات -بدون اسیدهای چرب امگا -3 (PUFA) که باعث افزایش عملکرد مغز و سلامت قلب می شود. علاوه بر این ، افزایش مصرف ماهی در رژیم غذایی مزایای شگفت انگیز دیگری دارد که برخی از آنها در زیر ذکر شده است:
1) سرشار از امگا -3 است
یکی از ویژگی های برجسته ماهی ، محتوای غنی امگا -3 آن است. امگا -3 فواید بسیاری برای سلامتی دارد. از بهبود عملکرد مغز تا کاهش التهاب. همچنین ، برخی از ماهی ها ، مانند ماهی قزل آلا ، ماهی خال مخالی ، ماهی تن ، کینگ ماهی و ساردین ، منابع غنی تر امگا -3 از سایرین هستند.
اسیدهای چرب امگا -3 یک ماده مغذی اساسی هستند که بدن نمی تواند به تنهایی بسازد ، اما در مبارزه با التهاب مزمن و حفظ سلامت مغز و قلب از مزایای قدرتمندی برخوردار است. ماهی قویترین منبع اسیدهای چرب امگا -3 است و بهتر است هفته ای یک بار ماهی مصرف کنید تا این مواد مغذی را تهیه کرده و از مزایای آن بهره مند شوید.
2) منبع غنی ویتامین د است ،
ماهی های چرب مانند ماهی قزل آلا و ماهی منابع طبیعی ویتامین D هستند که یک ماده مغذی ضروری برای سلامت استخوان ، عملکرد ایمنی و سلامت عمومی است. منابع غذایی زیادی برای تأمین D. وجود ندارد. بنابراین ، افراد غالباً از طریق مکمل های دهان ویتامین D مورد نیاز خود را دریافت می کنند. ماهی قزل آلا بیشترین مقدار ویتامین D را در بین بیشتر ماهی ها دارد ، با یک وعده این ماهی 100 درصد از نیاز روزانه ویتامین D را تأمین می کند.
2) سلامت قلب را بهبود می بخشد
مصرف منظم ماهی به دلیل اسیدهای چرب امگا -3 با کاهش فشار خون ، کاهش تری گلیسیریدها و جلوگیری از ضربان قلب نامنظم به بهبود سلامت قلب کمک می کند. محققان دریافتند که افرادی که ماهی می خورند کمتر در معرض خطر حملات قلبی و سکته مغزی هستند. این دو شایع ترین دلایل مرگ و میر زودرس در جهان هستند.
1) کمبود YOD را جبران می کند
ماهی آب نمک منبع خوبی از ید است که یک ماده معدنی حیاتی برای عملکرد تیروئید و سلامت متابولیک است. یک مطالعه نشان داد که این ماهی ها ممکن است 2 تا 5 برابر بیشتر از ماهی های آب شیرین باشد. علاوه بر کنترل اشتها و سیستم ایمنی بدن ، ید نقش مهمی در عملکرد تیروئید دارد. با این حال ، منابع غذایی بسیار کمی از ید وجود دارد و منابع تأمین آن محدود به غذاهای دریایی است. مصرف منظم ماهی روش خوبی برای به دست آوردن این مواد مغذی است.
2) کم است
ماهی در مقایسه با سایر گزینه های پروتئین کالری کمتری دارد. به عنوان مثال ، 2 گرم ماهی Tilapia فقط 5 کالری دارد و بهترین گزینه برای کسانی است که قصد کاهش وزن در کنار مواد مغذی را دارند.
2) پروتئین مورد نیاز بدن را فراهم می کند
پروتئین یک ماده مغذی اساسی است که به رشد و ترمیم عضلات ، افزایش سیری و بهبود سلامت کلی کمک می کند. به طور متوسط ، هر وعده غذایی (2 گرم) حاوی حدود 2 گرم پروتئین است. ماهی نسبت به سایر منابع پروتئین حیوانی مانند گوشت گاو و مرغ پروتئین بیشتری دارد.
2) به ایجاد احساس سیری کمک می کند
از آنجا که ماهی یک منبع پروتئین لاغر است ، می تواند با ایجاد احساس سیری و از بین بردن هوس های گاه به گاه ، ضعف و گرسنگی را از بین ببرد. این امر به این دلیل است که پروتئین مغذی ترین مغذی در مقایسه با کربوهیدرات ها و چربی ها است و می تواند شما را برای مدت زمان طولانی تر نگه دارد ، به کاهش وزن و جلوگیری از پرخوری کمک کند.
منبع: Eatthis
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین