غذای محبوب افراد مشهور ؛ زیبایی و بهداشت/ علم در مورد آن چه می گوید؟

سلما هایکی ، بازیگر و تهیه کننده مکزیکی-آمریکایی و بازیگر و بازرگان آمریکایی گینینت پالترو ، گفت که آنها به زیبایی و سلامتی خود به غذا اعتماد دارند. کوبه برایانت ، اسطوره آمریکایی بسکتبال ، همچنین گفت که از آبگوشت استخوان به عنوان یک وعده غذایی قبل از بازی استفاده کرده است. اما آبگوشت استخوان کشف جدیدی نیست ، ریشه در آشپزی ماقبل تاریخ ، طب سنتی چینی و درمان های بومی در سراسر جهان دارد.
Deutsche Welle Farsi در یک خبرنامه نوشت: این ماده مغذی با جوش طولانی مدت استخوان ها و بافت های حیوانات (مانند غضروف و تاندون) به مدت 1 تا 2 ساعت تهیه می شود. این فرآیند آهسته مواد مغذی مانند کلاژن ، اسیدهای آمینه و مواد معدنی استخوان را استخراج می کند. نتیجه یک آبگوشت ضخیم و خوشمزه است که می تواند به تنهایی مست باشد یا به عنوان پایه ای برای سوپ ، سس یا خورش استفاده شود.
اگرچه نمونه این آبگوشت در فروشگاه ها موجود است ، اما نسخه های خانگی کنترل بهتری بر روی مواد تشکیل دهنده دارند و معمولاً ارزش غذایی بیشتری را ارائه می دهند. مواد متداول شامل استخوان های حیوانات (مرغ ، گاو یا ماهی) ، آب ، سرکه (برای کمک به استخراج مواد معدنی) و سبزیجات برای عطر و طعم است.
آبگوشت استخوان از نظر کلاژن زیاد است ، پروتئینی که بافتهای همبند پوست ، غضروف ، تاندون و استخوان را تشکیل می دهد. تصور می شود کلاژن انعطاف پذیری مفاصل را افزایش داده و علائم پیری را کاهش می دهد.
برخی از مطالعات نشان داده اند که کلاژن هیدرولیز (برای جذب بهتر) ممکن است باعث افزایش کشش و رطوبت پوست و کاهش چین و چروک شود. تحقیقات دیگر همچنین نشان می دهد که کلاژن ممکن است باعث کاهش درد مفاصل و سفتی بویژه در بیماران آرتروز شود.
با این حال ، بیشتر این مطالعات بر روی مکمل های کلاژن متمرکز است ، و اگرچه از آبگوشت استخوان اغلب به عنوان منبع غنی کلاژن یاد می شود ، تحقیقات نشان داده است که میزان کلاژن موجود در آن برای تولید همان مکمل ها کافی نیست. در عوض ، یک رژیم غذایی متعادل با پروتئین کافی ، ویتامین C و چربی های سالم بیشتر با تولید طبیعی کلاژن در بدن همراه است.
آبگوشت استخوان منبع اسیدهای آمینه مانند گلوتامین ، گلیسین و آرژنین است که تصور می شود به دیواره روده و عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک می کند. گلوتامین به ویژه ممکن است دیواره روده را ترمیم کند و از “نشت روده” جلوگیری کند (شرایطی که سموم و باکتری ها از طریق دیواره روده ضعیف وارد بدن می شوند و باعث التهاب می شوند).
آبگوشت استخوانی کم و پروتئین بالا و پر پروتئین است که می تواند آن را کامل کند و برای کنترل وزن مفید باشد. همچنین آبگریز است و الکترولیت هایی مانند سدیم ، پتاسیم و منیزیم دارد.
برخی از شواهد از این ایده حمایت می کنند که مواد مغذی موجود در آبگوشت ، به ویژه اسیدهای آمینه ، می توانند التهاب را کاهش داده و سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند. اما به طور کلی ، تحقیقات در مورد فواید مستقیم آبگوشت استخوانی محدود است. و در عین حال ، خطرات احتمالی وجود دارد که باید قبل از اضافه شدن به رژیم غذایی در نظر گرفته شود.
از آنجا که استخوان های حیوانات ممکن است حاوی فلزات سنگین مانند سرب باشند ، جوش طولانی مدت می تواند باعث ورود این فلزات به آبگوشت شود. اگرچه نتایج مطالعه متفاوت است ، اما خطر ممکن است به کیفیت استخوان بستگی داشته باشد.
مصرف مقادیر زیادی از فلزات سنگین می تواند باعث مشکلات سلامتی از جمله سردرد ، استفراغ و خستگی شود. در موارد شدیدتر ، این فلزات می توانند باعث آسیب طولانی مدت شوند.
بسیاری از آبگوشت های آماده شده حاوی نمک زیادی هستند که می توانند فشار خون را افزایش داده و قلب و کلیه ها را فشار دهند. برای کنترل میزان نمک ، بهتر است برچسب ها را بررسی کنید یا آبگوشت را در خانه تهیه کنید.
آبگوشت استخوان حاوی گلوتامات ، یک اسید آمینه طبیعی است که ممکن است در برخی افراد باعث اضطراب ، بی قراری یا سردرد شود ، اگرچه شواهد علمی بیشتر مبتنی بر تجربیات فردی است.
اگر آبگوشت به درستی نگهداری یا پخته نشده باشد ، می تواند منجر به آلودگی باکتریها شود و باعث عفونت های دستگاه گوارش و علائمی مانند استفراغ و اسهال شود. شما همیشه باید بلافاصله پس از تهیه سرما یا یخ زده ، آبگوشت را بپزید و قبل از مصرف آن را کاملاً گرم کنید.
223217
منبع:خبرآنلاین