غذای بالا – سلامتی روده را تهدید می کند – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

مطالعه موسسه والتر و الیزا هروقدیمی ترین موسسه تحقیقات پزشکی استرالیا نشان داد که در آزمایشات قبل از بالینی ، محققان دریافتند که تنها دو روز مصرف غذاهای پر چربی اشباع ، سطح IL-1 ، به طور قابل توجهی یک پروتئین محافظ کلیدی را که سلامت روده را حفظ می کند کاهش داده و به کنترل التهاب کمک می کند.
طبق یک مطالعه منتشر شده ، موش های تجربی با وجود سالم بودن ، علائم علائم میکروسکوپی التهابی و اختلال عملکرد روده را نشان دادند.
“سریال سیلوتنویسنده ارشد این مطالعه از موسسه تحقیقاتی گفت: “هر وعده غذایی که ما مصرف می کنیم به طور فعال سلامت روده خود را شکل می دهد.”
سیلوت وی گفت: “هرچه چربی اشباع بیشتری مصرف کنیم ، التهاب بیشتر ، التهاب بیشتر باعث تضعیف و تضعیف دفاع روده و افزایش حساسیت ما به التهاب مزمن می شود.”
بیماریهای التهابی مزمن مانند بیماری سلیاکبیماری التهابی روده و آرتروز وابسته به روماتوئیدهستند با این حال ، محققان می گویند که چگونه این بیماری ها به خوبی درک نشده اند.
این مطالعه نشان داد که رژیم های غذایی پرچرب نه تنها باعث التهاب می شوند بلکه توانایی بدن در مبارزه با آن را با کاهش IL-1 سرکوب می کنند. محققان همچنین دریافتند که چربی های اشباع نشده مانند چربی های موجود در آجیل ، دانه ها و اووکادوآنها اثر متضاد دارند و IL-1 را افزایش داده و دفاع روده را تقویت می کنند.
“لیز تراشیکی از اعضای تیم تحقیقاتی گفت: “قابلیت های روده فقط در دو روز حتی بدون هیچ گونه علائم ظاهری می تواند به خطر بیفتد.”
این تیم همچنین با تهیه مجدد IL-2 توانست عملکرد روده را در موش ها بازیابی کند و با اشاره به پتانسیل بهبود سلامت روده در انسان.
محققان امیدوارند که یافته های آنها بر دستورالعمل های تغذیه ای برای تمرکز بر حمایت طبیعی از سلامت روده از طریق تغذیه ، به ویژه با تشویق مصرف چربی های اشباع نشده و کاهش مصرف چربی اشباع تأثیر بگذارد.