سلامت خانواده

غذای باستانی ؛ بادام کوکو کوکو – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

آژانس خبری مهر ، گروه مجله: آنها می گویند کوکو از با استعداد غذاها میز ایران هستند. میرزا علی اکبر خان کاشانی ، سرآشپز ویژه ناصر الدین شاه قاجار ، انواع خود را فقط به رنگ تقسیم کرده است. رنگهای هر یک از ترکیبی از چندین طعم حاصل شده و منوی غذایی زنان ایرانی را تقویت می کند.

بادام کوکو کوکو یکی از کاکائوهای سبز است که ترکیب آن توسط کاشی علی اکبر خان ساخته شده است. شما همچنین می توانید تا زمانی که این میوه سبز کوچک در حال رونق باشد و بتوانید در هر خیابان در خیابان با هزینه نیم کیلو خریداری کنید ، و این بار به جای ترکیب. خام آن کوکو را با نمک با نمک امتحان کنید.

بعد از اینکه بادام و خوب درست کردید ، این غذای ناامید کننده را امتحان کنید شستشوشما باید بادام ، جعفری و کاهو را در یک رابطه برابر خرد کنید. این سه برس مخلوط سبز را که با مقداری نعنا یا نماد خرد شده با گردو ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و تخم مرغ به پایان رسیده است ، خرد کنید. اکنون وقت آن رسیده است که همه این ترکیبات را هم بزنید و روغن خود را درون تابه بریزید. اکنون مواد را در قابلمه پخش کنید تا آن را بدست آورید.

یک طرف کوکو اسکله شما این سرخ شده ، برش داده شده و هر قطعه را به عقب برگرداند. می توانید چند دقیقه در را برای مغز قرار دهید و گرما را کمی کاهش دهید. بعد از پخت کامل ، همچنین با نان تازه یا برنج دوز دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا