سلامت خانواده

غذایی که می تواند نیازهای ویتامین شما را برآورده کند

به گزارش News Online ، ویتامین ها از مزایای سلامتی زیادی برخوردار هستند ، از جمله کمک به تولید انرژی ، تقویت ایمنی و جلوگیری از بیماری های مختلف. با این حال ، بسیاری از افراد به عنوان یک راه حل سریع برای تأمین نیازهای غذایی خود به مولتی ویتامین ها روی می آورند.

در حالی که کارشناسان بهداشت می گویند فقط تکیه بر مکمل های غذایی ممکن است مؤثرترین رویکرد نباشد ، آنها مؤثرترین رویکرد نیستند. در همین راستا ، دو متخصص پزشکی در Fox News بهترین گزینه های جایگزین چند ویتامین های مشترک را نشان دادند.

در اینجا پنج غذای مورد تأیید مواد غذایی وجود دارد که به طور طبیعی می توانند به جایگزینی یا کاهش وابستگی شما به مولتی ویتامین ها کمک کنند:

1 اسفناج

دکتر ویلیام لی ، پزشک ، دانشمند و نویسنده ، خاطرنشان کرد: اسفناج سرشار از مواد مغذی ضروری از جمله ویتامین های A ، C ، B2 (تیامینین) و B2 (ریبوفلاوین) است.

سبزیجات برگ دار همچنین حاوی ویتامین های B (نیاسین) ، B1 ، B1 (اسید فولیک) و ویتامین E. هستند. “اسفناج می تواند به کاهش فشار خون کمک کند ، که برای سلامت قلبی عروقی و پیشگیری از سکته مغزی مهم است.”

2. پاپایا

نویسنده کتاب “برای غلبه بر بخور دادن” در سال 2 افزود: پاپایا منبع خوبی از ویتامین های A و C است. وی همچنین توضیح داد که میوه گرمسیری به ترتیب ویتامین های B ، B2 (اسید فولیک) و ویتامین E را فراهم می کند ، که به ترتیب از سلامت هورمونی ، سلولی و ایمن پشتیبانی می کنند.

وی توضیح داد که پاپایا علاوه بر کمک به هضم ، می تواند به کاهش التهاب و بهبود ایمنی کمک کند. کارشناسان می گویند این میوه خوشمزه تابستانی به مقابله با گرما کمک می کند و در عین حال سلامت قلب و مغز را بهبود می بخشد.

1. عدس

عدس سرشار از ویتامین های B از جمله B2 ، B2 ، B2 ، B2 ، B1 و B1 است. لی خاطرنشان کرد: لوبیا باعث بهبود متابولیسم ، کاهش کلسترول LDL و التهاب می شود.

دکتر دیوید کاهانا نیز عدس را توصیه کرد و به عنوان یک جایگزین سیاه یا نخود را پیشنهاد کرد. متخصص گوارش تأکید کرد که این گونه ها “برای پروتئین گیاهی ، ویتامین های B و سلامت روده” عالی هستند.

۴ انواع توت ها

Kahana توضیح داد که اضافه کردن زغال اخته ، تمشک ، توت فرنگی یا هر توت دیگری که ترجیح می دهید رژیم غذایی روزانه خود را ترجیح دهید می تواند تفاوت بزرگی ایجاد کند. وی افزود: همه انواع توت ها حاوی “آنتی اکسیدان های قوی” هستند که به مبارزه با التهاب و پشتیبانی از سلامت قلب کمک می کنند.

1 ماهی چرب

Kahana توصیه کرد که ماهی های چرب مانند ماهی قزل آلا و ساردین را برای رفع نیازهای غذایی روزانه خود بخورید. وی گفت: این ماهی ها سرشار از اسیدهای چرب امگا -3 هستند که برای سلامت مغز و قلب مفید هستند.

مولیکیتامین مضر نیست ، اما لی تأکید کرد که خوردن غذاهای کامل همیشه برای ویتامین ها ضروری است ، “زیرا غذاها نه تنها ویتامین ها را تأمین می کنند ، بلکه طیف گسترده ای از مواد مغذی مفید و ریز مغذی ها را نیز تهیه می کنند.”

در عمل بالینی خود ، کاهانا تأکید کرد که همیشه با “غذای اول” شروع می شود ، سپس وقتی رژیم به تنهایی کافی نیست ، از مکمل های استراتژیک استفاده می کند. وی افزود: “اما من مخالف مکمل ها نیستم.”

برای افرادی که از رژیم های محدود کننده پیروی می کنند ، مشکلات را جذب می کنند یا از برخی شرایط پزشکی رنج می برند ، مکمل های غذایی می توانند این خلاء را پر کنند.

وی تأکید کرد که هدف تعادل است: روزانه یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی بخورید و در صورت لزوم از مکمل های غذایی استفاده کنید.

۲۲۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا