سلامت خانواده

غذاهای کنسرو چقدر سالم هستند؟

به گزارش News Online گفته می شود که میوه ها و سبزیجات نسبت به غذاهای تازه کمتر سالم هستند. از طرف دیگر ، طرفداران غذاهای کنسرو شده به هزینه های پر هزینه و سهولت استفاده و ماندگاری طولانی آنها اشاره می کنند.

مواد مغذی

یک باور رایج این است که غذاهای کنسرو به اندازه غذاهای تازه یا یخ زده مغذی نیستند. فرآیند کنسرو ، که شامل گرم کردن مواد غذایی برای حفظ آنها است ، می تواند بسیاری از مواد مغذی را در آنها نگه دارد. درست است که چندین ویتامین مانند ویتامین C ممکن است در این فرآیند کاهش یابد ، اما شما یک محصول بسیار طولانی را دریافت می کنید که ممکن است ارزان تر باشد. به عنوان مثال ، زردآلوهای کنسرو شده حاوی مقادیر بالاتری از بتاکاروتن و آنتی اکسیدان ها در مقایسه با زردآلوهای تازه هستند. به طور مشابه ، تحقیقات نشان داده است که ارزش غذایی کنسرو هلو با هلوهای تازه قابل مقایسه است.

البته پوست بسیاری از میوه های کنسرو شده را در طی فرآیند نگهداری از هم جدا می کند. از آنجا که پوست میوه هایی مانند گلابی و سیب اغلب حاوی بخش قابل توجهی از مواد مغذی آنها از جمله آنتی اکسیدان ها ، فیبر و سایر مؤلفه های مفید است ، این حذف می تواند محتوای غذایی کلی آنها را کاهش دهد. وقت گذاشتن برای خواندن برچسب های مواد غذایی و درک مزایای خاص میوه های مختلف می تواند به انتخاب گزینه هایی که ارزش غذایی بیشتری را حفظ می کنند ، کمک کند.

حضور مواد شیمیایی BPA

BPA مخفف بیسفنول است- A یک ماده شیمیایی است که معمولاً برای پوشاندن قوطی ها برای جلوگیری از زنگ زدگی و تازه نگه داشتن مواد غذایی استفاده می شود. برخی تحقیقات نشان می دهد که BPA می تواند به مواد غذایی نفوذ کند و به طور بالقوه باعث ایجاد مشکلات بهداشتی شود.

امروزه بیشتر قوطی ها فاقد BPA هستند و بسیاری از تولید کنندگان برای اطمینان از مشتریان خود بر روی محصولات خود برچسب گذاری می شوند. بنابراین اگر نگران این موضوع هستید ، برچسب محصول را بررسی کنید یا به وب سایت سازنده بروید.

وجود نمک و مواد نگهدارنده

روند کنسرو خود یک ماده نگهدارنده است. غذاهای کنسرت علی رغم در یک محیط استریل و بسته ، برای غذا خوردن سالم هستند. بسیاری از غذاهای کنسرو شده فقط حاوی دو یا سه ماده هستند – گاهی اوقات فقط غذا و مقداری آب.

درست است که برخی از محصولات کنسرو شده ، مانند سوپ و سس ، می توانند از سدیم یا نمک زیاد باشند ، اما امروزه گزینه های کم مصرف یا نمک زیادی وجود دارد. اگر از لوبیا یا سبزیجات منظم کنسرو استفاده می کنید ، می توانید آنها را تخلیه کرده و آنها را در زیر آب 5 ٪ از نمک آنها بشویید.

فواید غذاهای کنسرو شده

1. محافظه کاران گوجه فرنگی ، نخود و ذرت خرد شده و آماده هستند و نیازی به لایه برداری ، خرد کردن یا خیس شدن ندارند و به راحتی می توان برای تهیه غذا استفاده کرد.

2. برجسته: محصولات جدید می توانند گران باشند ، به خصوص اگر فصلی نباشند. محصولات محافظه کارانه به روشی معقول برای خوردن میوه و سبزیجات مغذی در طول سال با قیمت مناسب هستند.

1. ماندگاری طولانی: غذاهای کنسرو شده عمر طولانی دارند و تاریخ انقضا آنها به زودی نمی آید.

1. کاهش زباله های مواد غذایی: از آنجا که غذاها بسیار قفسه ای هستند ، محصولات کنسرو شده به کاهش زباله های غذایی هم در خانه و هم بزرگتر کمک می کنند. آخرین باری که یک قوطی تن منتشر نشده انداختید کی بود؟

1. تقویت تغذیه: بسیاری از گزینه های کنسرو شده مانند ماهی ، لوبیا و برخی از سبزیجات مواد مغذی ضروری ، پروتئین و چربی های سالم را فراهم می کنند. علاوه بر این ، آنها بی نظیر هستند. لازم نیست حدس بزنید که آیا این کنسرو هلو به اندازه کافی رسیده است یا خیر.

چگونه بهترین غذاهای کنسرو شده را انتخاب کنیم؟

با دنبال کردن این چند نکته ، می توانید مطمئن شوید که بهترین گزینه ها را در ظروف کنسرو انتخاب کرده اید:

1. لیست ترکیبات را بررسی کنید: هنگام انتخاب غذاهای کنسرو شده ، لازم است به لیست مواد توجه کنید. غذاهایی را با حداقل مواد افزودنی انتخاب کنید ، ترجیحاً فقط مواد غذایی با آب یا آب میوه. در صورت امکان از خرید محصولاتی که شکر ، نمک یا مواد نگهدارنده اضافه کرده اند ، خودداری کنید ، زیرا می توانند فواید بهداشتی کلی سلامتی را کاهش دهند.

به دنبال یک برچسب BPA باشید: اگرچه بیشتر قوطی ها اکنون BPA دارند ، اما دوباره آن را بررسی نمی کند.

1. گزینه های کم یا غیر ضروری را انتخاب کنید: انتخاب گزینه های سطح پایین یا سطح نمک به سلامت قلب شما کمک می کند. اگر غذایی که پخته اید به نمک احتیاج دارد ، همیشه می توانید خودتان نمک اضافه کنید.

1. گزینه های غیر شیرین یا طبیعی را انتخاب کنید: برای میوه های کنسرو ، به جای شربت های شیرین ، به دنبال میوه هایی باشید که در آب یا آب میوه های طبیعی هستند. و از مواد غیر ضروری مانند رنگ یا طعم های اضافه شده پرش کنید. بعضی اوقات ، اسید اسکوربیک به میوه های کنسرو اضافه می شود. اگرچه این ممکن است یک ماده شیمیایی ترسناک به نظر برسد ، اما فقط نامی برای ویتامین C است.

1. بازرسی از قوطی: از قوطی هایی با شکاف ظاهری ، زنگ زدگی یا درهای زنگ زده خودداری کنید. اینها علائم هشدار دهنده در مورد مشکلات بهداشتی کنسرو شده است. با این حال ، یک شکاف کوچک که باعث سوراخ کنسرو نشده نمی شود ، معمولاً بی خطر است. قبل از استفاده از کنسرو ، اطمینان حاصل کنید که تاریخ گذشته نیست.

۲۳۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا