بهداشت و درمان

غذاهای ویژه چه تفاوتی با مکمل‌ها دارند

Ifdana گفت: “غذاهای ویژه برای اهداف خاص پزشکی طراحی شده و به مدیریت بیماریهای غذایی مانند متابولیک ، سوء تغذیه و نارسایی دستگاه گوارش کمک می کنند ، در حالی که از مکمل ها برای تقویت تغذیه عمومی استفاده می شود.”

وی با اشاره به نیاز به استفاده از این محصولات تحت نظارت پزشک ، برنامه های نظارت و توزیع سازمان غذا و دارو را برای دسترسی بهتر به این محصولات اعلام کرد.

سید محمدیان اقدامات این سازمان را به عنوان راه اندازی سیستم های آنلاین برای پرس و جو و پیگیری ، کنترل اصالت ، برچسب زدن دقیق و اطلاعات مناسب ذکر کرد. همچنین ، دستورالعمل های مصرف و آموزش عمومی برای گروه های هدف به روز می شود تا نیازهای غذایی بیماران را به طور دقیق برآورده کنند.

وی از روند فزاینده سازماندهی این محصولات خبر داد و اعلام کرد که در سال 2 ، در کل دو میلیون هشتصد و هفتاد هزار و هفتصد و یازده مورد در زمینه غذاهای ویژه و بیمارستان در سیستم تأمین سازمان غذا و دارو مشخص شده است. این تعداد شامل 3 نوع محصول از جمله OR است. روغن های SS ، MCT ، محصولات غذایی ویژه مخصوص بیماران هستند یا در معرض سوء تغذیه و فرمول های غذایی بیمارستان (تغذیه لوله) قرار دارند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا