غذاهای مناسب برای کنترل قند خون بالا

کنترل قند خون برای مبتلایان به دیابت بسیار مهم است ، این امر با پیروی از یک رژیم غذایی سالم ، انتخاب یک غذای مفید با یک شاخص امکان پذیر است. گلیسمی پایین تر به افراد مبتلا به دیابت کمک می کند تا قند خون خود را کنترل کنند. در اینجا نگاهی به غذاهای مناسب برای کنترل قند خون بالا می اندازیم:
ماهی چرب
ماهی های چرب مانند ماهی قزل آلا ، لکه ها ، ساردین ها ، شاه ماهی و ماهی قزل آلا در اسیدهای چرب امگا -3 زیاد هستند و دارای خواص ضد التهابی هستند که از سلامت قلب پشتیبانی می کنند ، بنابراین برای افراد مبتلا به دیابت ضروری است زیرا بیشتر در معرض خطر مشکلات قلبی عروقی هستند. ماهی های چرب دارای پروتئین زیادی هستند که با کاهش جذب کربوهیدرات به تثبیت قند خون کمک می کنند.
سبزیجات برگ دار
سبزیجات برگ مانند اسفناج ، کلم و چغندر از نظر مواد مغذی بسیار زیاد است و کمترین تأثیر را بر روی قند خون دارند ، آنها کربوهیدرات و کالری کم دارند ، اما از نظر مواد معدنی و ویتامین هایی مانند منیزیم ، فیبر و ویتامین های A ، C و K هستند که باعث افزایش حساسیت به انسولین می شوند. فیبر موجود در آنها روند هضم را کند می کند و از افزایش سریع قند خون جلوگیری می کند. این نوع سبزیجات را می توان به سالادها اضافه کرد.
انواع توت ها
انواع توت ها مانند زغال اخته ، توت فرنگی و شاخص تمشک گلیسمی آنها کم دارند ، بنابراین شما می توانید از شیرینی طبیعی این میوه ها بدون افزایش قابل توجه قند خون لذت ببرید. این میوه ها از نظر آنتی اکسیدان ها بسیار زیاد هستند که ممکن است حساسیت به انسولین را بهبود بخشیده و التهاب را کاهش دهند. علاوه بر این ، انواع توت ها از نظر فیبر زیاد هستند و به کنترل سطح قند خون کمک می کنند.
اووکادو
آووکادو برای افراد مبتلا به قند خون بالا انتخاب خوبی است ، کربوهیدرات کمی دارد ، بنابراین مصرف هیچ تاثیری در قند خون ندارد. آووکادو سرشار از چربی های غیر اشباع نشده است که سلامت قلب را بهبود می بخشد. همچنین با کاهش وزن و شاخص توده بدنی همراه است. آووکادو را می توان به اسموتی ها و سالادها و مزایا اضافه کرد.
تخم مرغ
تخم ها تقریباً هیچ کربوهیدرات ندارند ، بنابراین تأثیر کمی بر میزان قند خون دارد و قند خون را افزایش نمی دهد و همچنین می تواند برای سلامت قلب مفید باشد. نتایج مطالعات نشان می دهد که مصرف تخم مرغ با کاهش التهاب ، بهبود حساسیت به انسولین ، افزایش سطح کلسترول مفید و کاهش سطح کلسترول مضر همراه است.