غذاهای مفید برای مبتلایان به بیماری کلیوی

کلیه ها نقش مهمی در بدن دارند و وظیفه اصلی این است که طبق سرویس ترجمه IMNA ، زباله های اضافی را از بدن خارج کنید. کلیه ها به تنظیم فشار خون و حتی حمایت از تولید گلبول های قرمز کمک می کنند. بنابراین ، حفظ سلامت کلیه بسیار مهم است و مصرف برخی از غذاها به تقویت عملکرد کلیه کمک می کند و ما برخی از آنها را بررسی خواهیم کرد:
گل کلم
گل کلم حاوی پتاسیم و فسفر کم است ، اما از نظر ویتامین C ، فولات و فیبر زیاد است. برای کلیه ها بی خطر است و می تواند سبزیجات پتاسیم مانند سیب زمینی را جایگزین کند.
فلفل قرمز
فلفل های زنگ قرمز سرشار از ویتامین های C ، A و B6 و آنتی اکسیدان ها هستند ، در حالی که پتاسیم کم است. این نوع سبزیجات را می توان به صورت خام یا کبابی مصرف کرد.
انواع توت ها
انواع توت ها مانند زغال اخته و توت فرنگی برای سلامت کلیه بسیار مفید هستند ، زیرا پتاسیم کم دارند و از نظر آنتی اکسیدان هایی که با التهاب مبارزه می کنند ، زیاد هستند.
سفیده تخم مرغ
سفیده تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین است ، در حالی که فسفر کم است. با از بین بردن زرده تخم مرغ از رژیم غذایی ، مصرف فسفر را کاهش داده و بار کلیه ها را کاهش می دهید. توصیه می شود که سفیده تخم مرغ را با سبزیجات بخورید و از فواید آن لذت ببرید.
روغن زیتون
روغن زیتون ، یکی از مؤلفه های اصلی رژیم های غذایی سالم ، سرشار از چربی های ضد التهابی غیر اشباع نشده و آنتی اکسیدان ها است. این روغن به کاهش التهاب کمک می کند و سلامت قلب و کلیه ها را بهبود می بخشد.
سیر
سیر به کاهش التهاب کمک می کند ، فشار خون را کنترل می کند و از سلامت کلیه پشتیبانی می کند. می توانید در بسیاری از غذاها سیر را جایگزین کنید و از فواید آن لذت ببرید.
https://timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/diet/top-9-healthy-foods-for-people-with-kidney-disease/photostory/123381975.cms