غذاهای مفید برای مبارزه با بیماری های ویروسی
به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، الگوهای ناپایدار جوی احتمال ابتلا به عفونت های ویروسی را افزایش می دهد، مصرف برخی مواد غذایی مفید باعث تقویت سیستم ایمنی و کاهش احتمال ابتلا به بیماری ها و عفونت های ویروسی می شود. ما غذا ارائه می دهیم:
اسفناج، زنجبیل و سیر
اسفناج، زنجبیل و سیر دارای خواصی هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند و با هر گونه عفونت ویروسی مبارزه می کنند، اسفناج سرشار از ویتامین ها و آنتی اکسیدان هایی است که از عملکرد گلبول های سفید خون حمایت می کند، زنجبیل همچنین دارای خواص ضد ویروسی و ضد التهابی است، گردش خون را بهبود می بخشد. و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند آلیسین همچنین، که یک ترکیب گوگرد موجود در سیر است، به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
زردچوبه
زردچوبه حاوی ترکیبی به نام کورکومین است که دارای خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی است، همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و احتمال ابتلا به بیماری های ویروسی را کاهش می دهد.
مرکبات
میوه هایی مانند پرتقال، لیمو و گریپ فروت سرشار از ویتامین C هستند که به تولید گلبول های سفید خون کمک می کند و از بدن در برابر بیماری ها محافظت می کند. همچنین مرکبات با خستگی و استرس مبارزه می کنند.
پونه کوهی
کارواکرول و تیمول که ترکیباتی هستند که در پونه کوهی یافت می شوند، خاصیت ضد ویروسی دارند و آنتی باکتریال با عفونت های تنفسی مبارزه می کند و التهاب را کاهش می دهد.
عسل
عسل به دلیل خواصی که دارد آنتی باکتریال و آنزیم ها و آنتی اکسیدان های موجود در عسل به عنوان ضد ویروس شناخته شده است و گلودرد و سرفه را تسکین می دهد و با رادیکال های آزاد مبارزه می کند.
رازیانه
رازیانه به دلیل محتوا آنتول بالا، دارای خواص ضد ویروسی، آنتی باکتریال و یک ضد التهاب است که به تولید گلبول های سفید کمک می کند، سیستم ایمنی را تقویت می کند و احتقان را کاهش می دهد.