غذاهای “فوق العاده فرآوری شده” احتمال ابتلا به سرطان ریه را افزایش می دهد – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

محققان خاطرنشان كردند كه علاوه بر این واقعیت كه غذاهای فوق العاده پردازش شده اغلب از نظر نمک ، قند و چربی زیاد هستند ، افرادی كه بسیاری از این غذاها را مصرف می كنند ، غذاهای سالم و ضد سرطان کمتری مصرف می کنند.
تیمی به سرپرستی یونگ جونگ وو ، بیمارستان سرطان سرطان Chong Chong Chong ، گفت: “غذاهای کم ارزش فرآیند مانند میوه ، سبزیجات ، ماهی و غلات کامل با افزایش خطر ابتلا به سرطان ریه همراه هستند.”
غذاهای فوق العاده پردازش شده عمدتاً از مواد استخراج شده از غذاهای کامل مانند چربی های اشباع شده ، نشاسته و مواد افزودنی تولید می شوند. آنها همچنین حاوی طیف گسترده ای از مواد افزودنی هستند تا آنها را خوشمزه تر ، جذاب تر و ماندگار تر از جمله رنگ ها ، امولسیون ها ، طعم دهنده ها و تثبیت کننده ها تر کنند.
به عنوان مثال ، کالاهای پخته شده بسته بندی شده ، غلات شیرین ، محصولات آماده -استفاده یا آماده شده و برش های سرد را می توان ذکر کرد.
مصرف غذاهای فوق العاده پردازش شده در حال حاضر با سه مشکل سلامتی از جمله بیماری قلبی ، چاقی ، دیابت ، برخی از انواع سرطان و افسردگی همراه است.
این مطالعه جدید ممکن است به سرطان ریه ، قاتل اصلی سرطان ، به لیست اضافه شود.
تیم تحقیقاتی آزمایش های غربالگری سرطان مبتنی بر ایالات متحده ، ریه ، روده بزرگ و تخمدان (PLCO) را مورد مطالعه قرار داد.
این آزمایشات به دنبال شیوع سرطان و مرگ و میر ناشی از آن در سنین 1 تا 2 برای افراد مسن بود. حدود 5 شرکت کننده در پرسشنامه های دقیق رژیم غذایی که غذاهای زیر را طبقه بندی می کنند پر شده اند: فرآوری نشده یا با حداقل پردازش. حاوی مواد اولیه فرآوری شده است. پردازش شده و موارد فوق پردازش شده است.
هنگامی که صحبت از غذاهای عالی است ، محققان ، به ویژه روی خامه و همچنین پنیر خامه ای ، بستنی ، ماست یخ زده ، غذاهای سرخ شده ، محصولات پخته شده ، میان وعده های شور ، غلات صبحانه ، نودل فوری ، سوپ و سس ، مارگارین ، شیرینی ، نوشیدنی ، نوشیدنی ، نوشیدنی
به طور متوسط ، بزرگسالان آمریکایی که در این مطالعه ثبت نام کرده اند ، روزانه سه وعده غذایی فوق العاده پردازش شده ، اغلب گوشتهای فرآوری شده و نوشیدنی های گازدار یا نوشیدنی های غذایی مصرف می کردند.
این گروه تحقیقاتی خاطرنشان كردند كه در طی دوره متوسط 4 سال پیگیری ، 5 مورد جدید سرطان ریه تشخیص داده شد.
این تجزیه و تحلیل نشان داد که حتی پس از در نظر گرفتن عوامل خطر شایع سرطان ریه مانند سیگار کشیدن و کیفیت رژیم غذایی ضعیف ، افرادی که در مصرف روزانه غذاهای فوق العاده فرآیند بودند ، 5 درصد بیشتر احتمال ابتلا به سرطان ریه را داشتند.
محققان خاطرنشان كردند كه با افزایش این غذاها ، مصرف غذاهای تازه و سالم نیز كاهش می یابد.
محققان گفتند: “این یافته ها باید توسط سایر مطالعات بزرگ در مقیاس در جمعیت ها و محیط های مختلف تأیید شود ، اما اگر یک رابطه علّی تأیید شود ، محدود کردن روند مصرف غذاهای فوق العاده پردازش شده در سراسر جهان می تواند به کاهش بار سرطان ریه کمک کند.”