غذاهای غنی برای مقابله با سرطان

غذاهای غنی از فیبر می توانند نقش مهمی در محافظت در برابر بیماریهای مزمن ، از جمله سرطان ، مصرف فیبر به بهبود سلامت روده کمک می کند ، باعث سموم موثرتر می شود و حتی به تنظیم هورمونهای مرتبط با سرطان نیز کمک می کند. در زیر بررسی غذاهای غنی از فیبر است که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد:
عدس
عدس سرشار از فیبر محلول و پروتئین های گیاهی است و مصرف به بهبود روند هضم کمک می کند و سطح قند خون را ثابت نگه می دارد. همچنین ، عدس حاوی نشاسته ای مقاوم است که در روده بزرگ تخمیر می شود و باکتری های مفیدی را در روده تغذیه می کند ، که به کاهش التهاب روده و جلوگیری از سرطان روده بزرگ کمک می کند.
سیب
فیبر در سیب که پکتین نامیده می شود ، به عنوان یک مسمومیت طبیعی عمل می کند و به همراه پلی فنول ها به از بین بردن ترکیبات مضر که می توانند به DNA آسیب برساند ، کمک می کند. ترکیبات موجود در سیب ، خطر ابتلا به برخی از سرطان ها ، به ویژه سرطان دستگاه گوارش را کاهش می دهد.
نخود
نخود یک منبع شناخته شده فیبر رژیم غذایی است و هر فنجان حدود 2 گرم فیبر است. علاوه بر فیبر ، نخود ها حاوی ترکیبات گیاهی هستند که ممکن است از رشد تومور سرطان جلوگیری کند.
بذر کتان
دانه کتان حاوی فیبر محلول و نامحلول زیادی است. همچنین ، مواد مفید گیاهی مانند لیگنون احتمال ابتلا به سرطانهای مرتبط با هورمون مانند سرطان پستان را کاهش می دهد.
برنج
گلابی ها اغلب به عنوان یکی از ثروتمندترین میوه های غنی از فیبر و آنتی اکسیدان ها شناخته می شوند. فیبر موجود در این میوه نه تنها از یبوست جلوگیری می کند بلکه خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را نیز کاهش می دهد. گلابی به جلوگیری از تجمع سموم در بدن کمک می کند که می تواند باعث تغییر سرطان شود.
دیگری
بلغور جو دوسر به دلیل فیبر زیاد به کاهش سطح کلسترول خون مضر کمک می کند. همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و سلولهای غیر طبیعی از جمله سلولهای سرطانی را از بین می برد.
کلم
کلم از نظر فیبر و ویتامین C بسیار زیاد است. همچنین دارای یک ترکیب خاص به نام غدهای هنگام جویدن یا خرد کردن کلم آزاد می شود و به مولکول های بیولوژیکی تبدیل می شود ، که به سم زدایی بدن و کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک می کند.