بهداشت و درمان

غذاهای طبیعی، کلید کاهش وزن و تقویت گوارش حتی با کالری مشابه!

به گزارش خبرگزاری بهداشت ، تحقیقات جدید تأثیر غذاهای سطحی بر کاهش وزن و سلامت روده را بررسی کرده است. در این مطالعه ، دو رژیم غذایی “سالم” با پروفایل های غذایی مشابه مقایسه می شوند. نتایج نشان می دهد که رژیم غذایی با حداقل پردازش وزن بیشتری را دو برابر می کند و باعث ناراحتی کمتر دستگاه گوارش می شود.

تحقیقات قبلی نشان داده است که غذاهای سطحی با بیماری های مختلفی مانند دیابت نوع 2 ، بیماری قلبی ، سرطان روده بزرگ و ریه و حتی مرگ زودرس همراه است. یک مطالعه جدید که در مجله Nature Medicine منتشر شده است ، تأثیر این غذاها بر کاهش وزن و سلامت روده را بررسی کرده است ، حتی اگر غذاها به عنوان “سالم” طبقه بندی شوند.

در این مطالعه ، دو بزرگسال مورد بررسی قرار گرفتند و یک رژیم غذایی بیش از حد پردازش شده و حداقل رژیم غذایی پردازش شده در دو دوره مختلف را تجربه کردند. هر دو رژیم طبق راهنمای تغذیه انگلستان طراحی شده اند ، که توصیه می کند مصرف چربی های کم چربی ، شکر و نمک و تأکید بر پنج وعده میوه و سبزیجات روزانه باشد. کالری ، مواد مغذی و سیری هر دو مشابه بودند و شرکت کنندگان آموزش لازم را برای تهیه غذا دریافت کردند.

نتایج کلیدی

کاهش وزن: شرکت کنندگان که حداقل رژیم غذایی فرآوری شده داشتند ، وزن بدن خود را به طور متوسط ​​5 ٪ کاهش می دهند ، در حالی که کاهش وزن در رژیم غذایی فوق العاده تعریف شده حدود 2 ٪ بود.

کاهش وزن در حداقل رژیم غذایی فرآوری شده عمدتا نسبت به چربی بدن بود ، نه عضله بلکه نشانه ای از تغییر سالم تر و پایدار بود.

شرکت کنندگان در حداقل رژیم غذایی فرآوری شده کمتر خواسته های خوردن داشتند و کنترل بیشتری بر خوردن آنها احساس می کردند.

افرادی که رژیم سطحی داشتند بیشتر در مورد مشکلاتی مانند یبوست ، خستگی ، مشکلات خواب ، عفونت ، رفلاکس و سوء هاضمه گزارش دادند.

هر دو رژیم آزمایش خون را بهبود بخشیدند ، اما حداقل رژیم غذایی فرآوری شده تأثیر مثبت تری بر قند خون و تری گلیسیریدها داشت.

متخصصان تغذیه مانند مدیسون خواننده می گویند که پردازش مواد غذایی می تواند بر متابولیسم ، تنظیم اشتها و سلامت کلی تأثیر بگذارد ، حتی اگر ارزش غذایی مشابه باشد. حداقل غذاهای فرآوری شده معمولاً پروتئین و فیبر بیشتری دارند ، هضم بعداً و سیری بیشتری برای کمک به کاهش کالری دریافت می کنند.

جنیفر پالین ، متخصص تغذیه می گوید غذاهای سطحی علاوه بر کالری ممکن است به وزن آسیب برساند. به عنوان مثال ، با تأثیرگذاری بر مسیرهای پاداش و هضم.

تأثیر غذاهای کلی بر سلامت کلی

غذاهای فوق العاده با افزایش خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی ، دیابت نوع 2 و افسردگی همراه است ، حتی اگر وزن شخص تغییر نکند. این غذاها معمولاً حاوی قندهای اضافی ، غلات تصفیه شده ، چربی های ناسالم و مواد افزودنی هستند که باعث افزایش التهاب می شوند ، سلامت روده را مختل می کنند و قند خون را دشوار می کنند.

چگونه می توان مصرف غذاهای سطحی را کاهش داد؟

به فروشگاه های مواد غذایی که معمولاً شامل میوه ، سبزیجات ، لبنیات و پروتئین های تازه است ، نگاهی بیندازید.

لیست مواد تشکیل دهنده را بخوانید و محصولات را با مواد کمتر و قابل شناسایی تر انتخاب کنید.

میان وعده های بسته بندی شده را با میوه ، آجیل ، تخم مرغ آب پز یا ماست ساده جایگزین کنید.

چند وعده غذایی ساده را از قبل تهیه کنید تا همیشه یک گزینه دم سالم باشید.

به جای تمرکز روی غذاهایی که باید از بین بروند ، سبزیجات ، لوبیا ، غلات کامل و پروتئین های سالم را اضافه کنید.

علائم غذاهای فرآوری شده را در نظر بگیرید تا بتوانید رژیم غذایی سالم تری داشته باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا