غذاهای برای کاهش استرس و تقویت ایمنی بدن – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

احمد اسماعیل زاده ، مدیر کل دفتر تغذیه انجمن بهداشت ، خبرگزاری مهر در مورد اهمیت تغذیه در کاهش استرس و بهبود سلامت روانی گفت و گفت: “گنجاندن میوه ها ، سبزیجات و منابع سبزیجات در رژیم غذایی روزانه ، بخاطر به ترکیبات مفید آن می تواند به کاهش استرس و کنترل اشتها کمک کند ، امگا -3 ، که در روغن های گیاهی ، ماهی و غذاهای دریایی یافت می شود ، نقش مهمی در کاهش استرس و کنترل وزن دارد.
وی گفت: “تقویت سیستم ایمنی بدن ، استفاده از آنتی اکسیدان ها در میوه ها ، سبزیجات و حبوبات ، کاهش نمک ، قند و چربی مضر ضروری است.” هرچه این مواد را کمتر مصرف کنیم ، سیستم ایمنی بدن را که خواهیم داشت قوی تر می کنیم.
تغذیه مناسب
وی گفت: “نوشیدن مایعات و آب برای اولویت بندی کافی است.” مصرف میوه و سبزیجات به دلیل آنتی اکسیدان های فراوان ، ماهی به دلیل امگا -3 ، حبوبات و حداقل 1 تا 2 واحد لبنیات توصیه می شود.
مدیر کل دفتر وزارت بهداشت گفت: “افرادی که به دلیل مصرف بیش از حد قهوه و شکلات به دنبال افزایش انرژی هستند ، باید انواع رژیم های غذایی از جمله میوه ، سبزیجات ، حبوبات ، غلات ، پروتئین ها و لبنیات را داشته باشند.” انجمن تغذیه. همچنین ، کاهش تدریجی وزن و مواد مغذی مورد نیاز بدن از طریق تغذیه سالم می تواند خستگی را کاهش دهد. اگر به احساس تغذیه ادامه دهید ، کمبودهای تغذیه ای و مکمل های لازم لازم است.