غذاهای “بالا” را در تابستان به حداقل برسانید – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرگزاری مهر ، مانسور رضه افزود: “در گرمای تعریق افزایش می یابد و نیاز به آب افزایش می یابد. اگر آب و مواد معدنی به دلیل تعریق از بین نرود ، فرد دچار ضعف ، ضعف ، بی حسی و آستانه کاهش می یابد.
وی خاطرنشان کرد: در آب و هوای گرم مردم به کالری کمتری و افزایش آب ، مواد معدنی و ویتامین ها نیاز دارند: از آنجا که هوا گرمتر است ، مردم باید از گوشت لبنیات و کم چربی استفاده کنند.
رضای مصرف را برای تأمین نیازهای بدن توصیه کرد و گفت که میوه ها و سبزیجات تازه سرشار از آب ، مواد معدنی ، ویتامین ها و فیبر هستند.
این متخصص تغذیه افزود: “همراه با مصرف میوه ها ، مصرف غذاهای پروتئین گیاهی (دانه ، آجیل ، حبوبات و آجیل) و پروتئین های حیوانی کم مانند تخم مرغ و لبنیات باعث افزایش قدرت بدنی افراد می شود.”
وی تأکید کرد: در تابستان و گرما ، نباید از غذاهای پر از چربی و پر از چربی استفاده شود و مصرف غذاهای فرآوری شده که نمک پنهان دارند باید به حداقل برسد.
یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشی تأکید کرد: مصرف نمک ، غذاهای شور مانند تراشه های شور و آجیل شور باید در تابستان محدود شود و از آجیل خام بیشتری استفاده شود.
Rezaei افزود: سرخ کردن ، بو و قایقرانی باعث کاهش ارزش غذایی آنها می شود.
به گفته وی ، این نباید بیش از شیرینی ، شکلات ، شیرینی های طبیعی (عسل ، کشمش ، توت) و میوه های شیرین (مانند انجیر ، نارگیل ، موز ، خربزه ، آناناس) باشد.
متخصص تغذیه افزود: “در تابستان ، از مصرف افراطی گوشت قرمز باید به دلیل انرژی آنها جلوگیری شود ، کلسترول و چربی و گوشت پرندگان مانند بلدرچین و بلدرچین باید با حداکثر تنوع و حداقل مقدار مصرف شود.”
رضای خاطرنشان کرد: با گرم شدن هوا به تدریج بدن به کالری نیاز دارد و باید از غذاهای پر انرژی و پر انرژی جلوگیری کند. بنابراین ، غذاهایی مانند Fusanjan ، گردو و کنجد باید در این فصل کمتر مصرف شوند.
وی توصیه کرد: در تابستان ، غذاهای بیشتری مانند ماست خیار ، ماست ، خیار و کمی نان ، سبزیجات خنک مانند خیار ، کاهو ، کدو تنبل (سبز) ، گشنیز ، اسفناج ، ماست و اسفناج استفاده می شود.
Rezaei غذاهای پخت و پز و پخت و پز را به عنوان بهترین فصل غذا توصیف کرد و توصیه کرد که در این فصل کمتر از کباب یا غذاهای سرخ شده استفاده شود.
او خاکستر ، سوپ ، سوپ ، خورش سبزیجات حاوی سبزیجات سرخ شده ، کمی لوبیا و گوشت ، کمی ترشی (غورام ، آب ، آب لیمو ، لیمو و نارنجی) ، به خصوص سوپ جو و سوپ جو را به دلیل خنک بودن در فصل گرما در نظر گرفت و آنها را به عنوان یکی از بهترین غذاها برای تسکین تنش و گرمای بدن ذکر کرد.
این متخصص تغذیه مصرف مرکبات و میوه های ترش و شیرین مانند آببرانی و آب میوه ای ، قفسه سینه ، تمشک ، سیب ترش ، گیلاس ، گوجه فرنگی سبز ، انار ، هلو ، زردآلو ، هندوانه و گریپ فروت را در فصل گرما در نظر گرفت.
وی در تابستان استفاده از سالاد (مانند کاهو و خیار) را توصیف کرد و تأکید کرد که بهتر است به جای سس های کارخانه از سالاد خانگی استفاده کنید و ماست ، روغن زیتون ، آب لیمو یا آب پرتقال و کمی نمک و فلفل سیاه را تهیه کنید.