سلامت خانواده

غذاهایی که به کاهش آلرژی کمک می کنند

اگرچه هیچ ماده مغذی نمی تواند یک درمان خاص آلرژی باشد ، طبق گفته های آنلاین ، میوه ها و سبزیجات برای کل بدن مفید هستند. آنها سرشار از مواد مغذی هستند که می توانند بدن را سالم تر نگه دارند.

به گفته ایسنا ، برخی از آنها همچنین ممکن است شما را از آلرژی فصلی محافظت کنند.

در زیر تعدادی از غذاهای مفید در این زمینه وجود دارد:

* پیاز ، فلفل ، انواع توت ها و جعفری همه ترکیبی به نام “کوئرستین” دارند. دکتر السون هاس ، پزشک متخصص ، می گوید کوئرستین یک ماده شیمیایی گیاهی طبیعی است.

کوئرستین یک فلاونوئید طبیعی است که دارای خاصیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی است و به کاهش استرس اکسیداتیو در بدن کمک می کند.

به گفته هاس ، مواد شیمیایی ممکن است واکنش های هیستامین را کاهش دهد. هیستامین ها بخشی از پاسخ ایمنی بدن به آلرژن ها هستند.

* کیوی همچنین می تواند به عنوان یک میوه غنی از میوه ویتامین C مفید باشد. این ویتامین می تواند هیستامین موجود در بدن را کاهش دهد. همچنین می توانید ویتامین C را از بسیاری از غذاها ، از جمله پرتقال و سایر میوه های مرکبات دریافت کنید.

* آناناس همچنین دارای آنزیمی به نام Bromelain است. به گفته دکتر لارنس روزن ، یک پزشک عمومی ، برملین همچنین می تواند تحریک بیماریهای آلرژیک مانند آسم را کاهش دهد.

* ماهی ماهی ، ماهی قزل آلا و خال کوبی حاوی اسیدهای چرب امگا -3 است. امگا -3s می تواند به کاهش التهاب کمک کند. هر هفته دو وعده غذایی ماهی بخورید. یک مطالعه در ژاپن نشان داد که زنانی که ماهی بیشتری می خورند دارای سطح پایین تر “تب یونجه” هستند که به آن رینیت آلرژیک نیز گفته می شود.

غذاهایی که به کاهش آلرژی کمک می کنند

اطلس ، یا اطلس ، یکی از انواع تن است.

تب یونجه یا رینیت آلرژیک یک بیماری شایع است که علائمی مانند سرماخوردگی دارد. علائمی از قبیل عطسه ، احتقان ، آبریزش بینی و حملات سینوسی از جمله شایع ترین است.

علت این بیماری معمولاً یک واکنش آلرژیک به مواد موجود در هوا مانند گرده گل است. بنابراین ، هنگامی که این اتفاق می افتد ، بستگی به این دارد که چه ترکیباتی یا آلرژن ها برای پاسخگویی دارند.

* عسل محلی همچنین ممکن است در کنترل علائم الگوریتال ناشی از گرده گل در یک منطقه خاص مؤثر باشد.

تحقیق در مورد اینکه آیا عسل محلی به شما در کاهش آلرژی کمک می کند متفاوت باشد. کارشناسان می گویند اگر در اوایل فصل دوز کمی عسل را در یک منطقه مصرف کنید ، ممکن است مقاومت بیشتری نسبت به گرده در آن منطقه پیدا کنید.

غذاهایی که به کاهش آلرژی کمک می کنند

توس یا توس ، ریختن درختان سخت خانواده Tuscian ، که دارای خویشاوندی نزدیک با لبه درختان راش/بلوط است.

به عنوان مثال ، یک مطالعه نشان داد که افرادی که عسل را از زنبورهای تغذیه شده توسط گرده های توس یا توس استفاده می کردند ، نسبت به افرادی که عسل معمولی مصرف می کردند ، علائم آلرژی کمتری داشتند.

با این حال ، کارشناسان خاطرنشان می کنند که این آخرین مورد برای همه نیست و شما باید آزمایش کنید که آیا این برای شما مفید است یا خیر.

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا