غذاهایی که برای کاهش نفخ مفید هستند

نفخ یک مشکل رایج دستگاه گوارش است که بسیاری از افراد تجربه می کنند. اگرچه در بسیاری از موارد ، این مشکل بدون هیچ اقدام خاص از بین می رود ، اما می تواند به یک مشکل جدی برای سلامتی تبدیل شود.
به گفته ایسنا ، در برخی شرایط ، نفخ دیگر نشانه آزار دهنده نیست و می تواند علائم نگران کننده ای داشته باشد که نیاز به مراقبت فوری پزشکی دارد.
در زیر ، ما در مورد برخی از غذاهایی که به کاهش نفخ کمک می کنند ، بحث خواهیم کرد.
* آووکادو
این میوه های گلابی پر از پتاسیم است. بدن شما برای مدیریت سطح سدیم به پتاسیم احتیاج دارد. این به نوبه خود نفخ را کاهش می دهد.
* موز
داده های مربوط به یک مطالعه نشان می دهد که زنانی که قبل از هر وعده غذایی موز می خورند نسبت به کسانی که این کار را نمی کنند ، نفخ کمتری دارند. کارشناسان فکر می کنند این امر به این دلیل است که خوردن موز یک باکتری روده خاص را منتقل می کند که به آرامش گاز در شکم کمک می کند.
* کرفس
برای تقویت هیدراتاسیون بدن مقداری کرفس بخورید زیرا به فرایند هضم کمک می کند. کرفس همچنین فلاونوئیدهای ویژه (مولکول های گیاهی کوچک) را ارائه می دهد که باعث کاهش التهاب در بدن شما می شود – از جمله در روده.
* زردچوبه
ادویه که به غذاهای زرد می دهد ، حاوی “کورکومین” زیادی است. مطالعات نشان می دهد که کورکومین می تواند علائم “سندرم روده تحریک پذیر” (IBS) را کاهش دهد ، سیستم گوارشی را تنظیم کرده و نفخ را کاهش دهد.
233233
منبع:خبرآنلاین