سلامت خانواده

“غادیر” در مراحل مشترک ؛ پیوند خانواده ، ایمان و سلامتی – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار خبرنگار خبرنامه MEHR ، بازگشت به آغوش گرم خانواده از همیشه ضروری تر به نظر می رسد وقتی سرعت زندگی مردم را از بین ببرد و ارتباطات عاطفی محدود به مکالمات مجازی باشد. این خانواده نه تنها اولین آموزش انسانی و نهاد اجتماعی است و مکانی امن برای رشد ذهنی ، صلح روحی و احساس تعلق است.

تحقیقات نشان می دهد که کیفیت رابطه بین اعضای خانواده به طور مستقیم با سطح خوشبختی ، سلامت روان و حتی موفقیت اجتماعی مرتبط است. فعالیتهای مشترک خانوادگی از یک مکالمه ساده تا پیاده روی مناسب مانند “پیاده روی غادیر” آنها می توانند بهانه ای برای نزدیک شدن به قلب ، کاهش تنش ها و ایجاد خاطرات مشترک باشند. خاطراتی که پایه و اساس روابط را تقویت می کند و به زندگی رنگ جدیدی می بخشد.

ریهنه صبور نجاد ، دکترا در روانشناسی ، مدرس شهید رجائی و دانشگاه معلمان الزاهرا ، به آژانس خبری مهر گفت: “در زمانی که فشارهای روانی و اجتماعی بیشتر درگیر است ، اهمیت مؤسسات خانوادگی و فعالیتهای خانوادگی بیشتر در خانواده افزایش یافته است. این موضوعی است که تحقیقات بی شماری را تأیید کرده است.

وی افزود: افرادی که در خانواده هایی با روابط صمیمی ، مشارکتی و فعال رشد می کنند ، سطح بالاتری از خوشبختی دارند و از مقاومت روانی بهتری نسبت به مشکلات زندگی برخوردار هستند و حتی فرزندان این خانواده ها با اطمینان و امنیت روانی عمیق تر هستند. “

فعالیت مشترک ، پل بین نسل ها

به گفته صبور ناجاد ؛ یکی از راه حل های مؤثر برای تقویت این پیوند شرکت در فعالیت های مشترک خانوادگی است. فعالیتهایی که نه با تحمیل بلکه با مشارکت همه اعضا طراحی شده اند. تهیه “لیست علاقه” از سرگرمی و سرگرمی که هر یک از اعضای خانواده به آن علاقه مند است می تواند نقطه شروع این همدلی باشد که می تواند شامل پیاده روی ، ورزش گروهی ، سفرهای کوتاه یا حتی گفتگوی دو نفره بین اعضای خانواده باشد.

وی ادامه داد: در آستانه رویداد بزرگ پیاده روی غدیر ، خانواده ها فرصتی مناسب برای تثبیت رابطه بین اعضای خانواده ضمن تقویت جنبش فرهنگی مذهبی ، ضمن تقویت ارزش های اعتقادات فراهم کرده اند. پیاده روی در خانواده ، علاوه بر تأثیر جسمی مثبت ، زمینه مناسبی را برای گفتگوی عاطفی ، انسجام و درک متقابل فراهم می کند. به خصوص در رابطه والدین با کودکان نوجوان ، که یکی از چالش برانگیزترین دوره های رشد است.

والدین موفق وارد دنیای فرزندان خود می شوند

این متخصص خاطرنشان کرد: نوجوانان ، بر خلاف مفهوم معمول ، مایل به گذراندن وقت با والدین هستند ، مشروط بر اینکه هیچ داوری ، توصیه یا نگاه بالایی وجود نداشته باشد. والدینی که به زبان نوجوانان صحبت می کنند و احساسات آنها را ارزیابی می کنند می توانند رابطه ای عمیق تر و مؤثرتر با فرزندان خود برقرار کنند.

به گفته او ؛ سرانجام ، بازگشت به فضای صمیمی خانواده و برنامه ریزی برای کار مشترک نه تنها روحیه مردم را تقویت می کند بلکه به تقویت پایه و اساس جامعه نیز کمک می کند. زیرا سلامت روان در خانه آغاز می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا