سلامت خانواده

علائم هشدار در مورد وبا را مشخص کنید

به گفته خبرگزاری IMNA ، وبا به عنوان “به عنوان”وباهمچنین شناخته شده است ، یک بیماری عفونی که عمدتاً از طریق آب آلوده منتقل می شود ، به خصوص در مناطقی که بهداشت ضعیف و دسترسی محدود به آب سالم دارند. “ویبریو کل “خوانده می شود” و می تواند منجر به اسهال شدید و کم آبی شود.

علائم وبا ممکن است به طور ناگهانی ، اسهال آبکی و شدید ، استفراغ ، درد شکم ، کم آبی بدن به نظر برسد که می تواند منجر به شوک و حتی مرگ افراد شود.

وبا توصیه می شود از آب سالم و تصفیه شده و همچنین بهداشت شخصی ، به ویژه شستشوی دست و خوردن غذاهای پخته شده و تازه استفاده کند.

ما باید بدانیم که می توان از این بیماری جلوگیری کرد و می توان از اصول بهداشت و دسترسی به آب سالم جلوگیری کرد ، بنابراین مهم است که زائران ممکن است این بیماری را داشته باشند و نکات بهداشتی فردی از اهمیت بیشتری برخوردار و در نظر گرفتن پخت و پز و توزیع انواع غذاها به زائران است.

نیاز به انجام زائران در مرزهای ورودی کشور / افراد باید به نکات بهداشتی رعایت کنند تا احتمال بیماری های مسری کاهش یابد.

یعقوب اندامی ، کارشناس بهداشت وی گفت: “ما در حال حاضر در زمان Arbaeen Hosseini هستیم و مردم برای کاهش احتمال بیماری ها باید به نکات بهداشتی رعایت کنند.”

وی افزود: ورود اتباع همسایه به ایران و عبور از زیارت می تواند خطر انتقال بیماری ها را افزایش دهد و افزود: چندین مورد وبا در سال گذشته در این کشور گزارش شده است. بر زائران و بازگشت آنها از مناطق پرخاشگرانه احتمالاً موارد جدیدی از بیماریهای مسری مانند وبا را ایجاد می کنند ، بنابراین پیروی از دستورالعمل های بهداشتی برای حفظ سلامت افراد مهم است.

این کارشناس بهداشت با اشاره به اینکه شایع ترین علائم اسهال و استفراغ است ، گفت: “گاهی اوقات ممکن است فرد علائم بالینی این بیماری را نداشته باشد و این بیماری را داشته باشد.”

امی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه افراد ممکن است هنگام بروز بیماری علائم بالینی نداشته باشند ، بنابراین غربالگری در مرزهایی مانند مرز ایلام و کرمانشاه فعال است و اگر این آزمایش مثبت باشد ، علاوه بر درمان ، دانشگاه علوم پزشکی از افراد اطراف محیط و کسانی که ارتباط نزدیکی دارند مطلع می شوند.

علائم هشدار در مورد وبا را مشخص کنید

استفاده از بیماریهای دستگاه گوارش بدون اختلال در یخبندان

وی گفت: مشاهده نکات بهداشتی در مورد آشپزی و تغذیه زائران توسط افرادی که خدمت می کنند و خود زائران مهم هستند.

تفاوت اصلی بین کارخانه و یخ خانگی در فرآیند تولید و کیفیت آب مصرفی است ، یخ خانگی به طور معمول با آب شهرداری و بدون هیچ فرآیند تصفیه اضافی تهیه می شود ، در حالی که در کارخانه های یخ ، آب قبل از انجماد ، مراحل مختلفی از تصفیه و ضد عفونی کننده را طی می کند.

استفاده از یخ های غیرقانونی می تواند عواقب جدی و خطرناکی داشته باشد ، آلودگی میکروبی یخ های غیرقانونی که ممکن است از آب آلوده تهیه شود می تواند منجر به بیماری های دستگاه گوارش و عفونت های میکروبی شود ، در بعضی موارد مواد شیمیایی مضر ممکن است برای یخ های غیر مضر مضر باشد.

وی افزود: “هزینه های پزشکی یکی از پیامدهای مصرف یخ غیرقانونی است. بیماری های ناشی از این یخ می تواند منجر به هزینه های پزشکی بالا برای افراد و سیستم های بهداشتی شود ، بنابراین استفاده از یخ های مجاز و سالم برای جلوگیری از این عواقب بسیار مهم است.”

این متخصص بهداشت با اشاره به خطرات وبا برای افراد ، افزود: “سال گذشته ما به دلیل استفاده از یخ های محلی و غیرقانونی ، وبا را دیدیم ، بیماری که علاوه بر درگیر شدن در یک فرد ، به راحتی به دیگران منتقل می شود و برای افراد مبتلا به افراد دارای چالش های زیادی است.”

بر این اساس ، مشاهده نکات بهداشتی در همه زمینه ها از جمله بهداشت شخصی ، سلامت تغذیه ای بسیار مهم است ، به طوری که زائران مبتلا به بیماری های دستگاه گوارش ، ویروسی و دستگاه گوارش مشاهده می شوند. باکتری نیاورید و این سفر معنوی را به سلامتی انجام دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا