علائم اولیه عملکرد ضعیف کلیه چیست؟

کلیه ها بخش مهمی از بدن است که مهمترین وظیفه آن برداشتن زباله از بدن از طریق ادرار است. کلیه ها همچنین نقش مهمی در درمان خون ، تنظیم تعادل مایعات و الکترولیت ، کنترل فشار خون ، تولید هورمون ها و حفظ اسید و تعادل باز دارند. اگر کلیه ها به درستی کار نکنند ، قسمت های مختلف بدن مشکلاتی خواهد داشت که در زیر در مورد آنها بحث خواهیم کرد:
تغییر در الگوی ادرار
اگر کلیه ها نتوانند به درستی عملکرد خود را انجام دهند ، فرد ادرار مکرر خواهد داشت. ادرار کمتر از حد معمول یا ادرار کردن دشوار است یکی از علائم عملکرد ضعیف کلیه است. هنگامی که کلیه ها آسیب می بینند ، توانایی فیلتر کردن زباله ها را از دست می دهند و منجر به پروتئین و خون در ادرار می شوند.
تورم
عملکرد نادرست کلیه ها باعث می شود روند حذف زباله های بدن به درستی انجام شود ، در این صورت پاها ، مچ دست ، دست و به خصوص در اطراف چشم متورم است. عدم توانایی کلیه ها در تنظیم نمک و آب بدن باعث تجمع مایعات در بدن می شود که در هنگام ایستادن یا شب افزایش می یابد. تورم بدون درمان همچنین باعث تجمع مایعات در ریه می شود و این باعث افزایش خطر مشکلات تنفسی می شود.
احساس خستگی یا ضعف شدید
کلیه ها هورمون هستند گلیکوپروتئین به نام گلبول قرمز این تولید باعث تحریک تولید گلبول های قرمز می شود. گلبول های قرمز اکسیژن را در سراسر بدن منتقل می کنند و عملکرد کلیه منجر به کاهش تولید گلبولهای قرمز و همچنین کم خونی می شود. در این حالت ، فرد خستگی مداوم ، ضعف عضلات و کاهش سطح انرژی را تجربه می کند و حتی این نوع خستگی ممکن است به حدی باشد که فعالیت های روزانه می تواند دشوار باشد.
خارش پوست و گرفتگی
عملکرد نادرست کلیه ها منجر به تجمع زباله ها و مواد معدنی از جمله کلسیم و فسفر در جریان خون می شود. به همین دلیل ، پوست خارش می شود ، این معمولاً در شب اتفاق می افتد. علاوه بر این ، عملکرد ضعیف کلیه باعث گرفتگی عضلات می شود ، زیرا تجمع سموم و تغییر غلظت مواد معدنی در جریان خون باعث تحریک بافت های پوستی و سلولهای عضلانی می شود.
مشکلات غلظت
تضعیف عملکرد کلیه باعث می شود سموم برای مدت زمان طولانی تر در جریان خون باقی بمانند که این امر اثرات منفی بر عملکرد مغز دارد. این می تواند مشکلاتی مانند فراموشی ، سردرگمی و مشکلات تمرکز یا توجه ایجاد کند.