عرضه دارو در عطاری ممنوع/نظر وزارت بهداشت درباره “طب اسلامی”
Nafiseh Hosseini Yikta امروز یک کنفرانس خبری با همکاران رسانه ای در وزارت بهداشت در مورد فعالیت های آتاری در زمینه طب سنتی گفت: حرفه آتاری سالهاست که در تهیه گیاهان دارویی فعال است و ما آتاری خوبی داریم که این گیاهان به مردم ارائه می دهند بشر با این حال ، در آتاری ، گاهی اوقات ادعاهای عجیبی می یابیم که برخی از بیماری ها با گیاهان دارویی که مطب پزشکی ایران به این مسئله رسیده است ، تحت درمان قرار گرفته اند. آتاری تنها مکانی برای تأمین گیاهان است و باید این گیاهان را مفرد تأمین کند. بنابراین ، هرگونه تهیه دارو در خارج از زمینه فعالیت آتاری است و هرگونه ادعای پزشکی و دخالت در فرایند درمانی خلاف مقررات است.
وی افزود: طبق گفته وزارت بهداشت ، فقط پزشکان پزشکی ایرانی یا پزشکانی که دوره های آموزشی تصویب شده توسط وزارتخانه را گذرانده اند ، مجاز به ارائه خدمات پزشکی در زمینه طب سنتی هستند. بنابراین ، هر ادعای درمان توسط آتاری قابل قبول نیست. اگرچه مجوز آتاری توسط وزارت صنعت صادر شده است ، اما سازمان غذا و داروی نیز به دلیل فعالیت در زمینه گیاهان دارویی و داروهای گیاهی ، نظارت بر آنها را بر عهده دارد. علاوه بر این ، وزارت بهداشت همچنین این فرصت را دارد که از نظر سلامت محیط زیست وارد و نظارت آتاری شود.
وی ادامه داد: شورای عالی امنیت و امنیت غذایی ، که مبتنی بر دبیرخانه وزارت بهداشت است ، کمیته ای برای تهیه کمیته ای برای ارائه آموزش های لازم برای آتراران در زمینه گیاهان دارویی ، نحوه نگهداری و صحیح فراهم کرده است. آنها را تأمین کنید. اکنون ، با شروع شورای جدید ، پیگیری لازم برای تشکیل کمیته با نمایندگان وزارتخانه های مختلف انجام می شود.
وی همچنین به سؤال خبرنگار در مورد پوشش بیمه خدمات طب سنتی پاسخ داد: مراجعه به متخصصان طب ایران و سه خدمات تخصصی در این زمینه تحت پوشش بیمه قرار گرفته است و در حال حاضر 56 دارو تحت پوشش بیمه است. آنها دارند با این حال ، مکاتبات برای افزایش داروهای تحت پوشش بیمه ادامه دارد.
وی افزود: بیش از 7000 محصول طبیعی و سنتی تولید شده در کشور نیز مجوز سازمان غذا و داروی را دریافت کرده اند و بسیاری از آنها در داروخانه ها ارائه می شوند. از جمله داروهای متداول که برای درمان سرماخوردگی ، مشکلات دستگاه گوارش و درد مفاصل استفاده می شود. با این حال ، لازم است مسیر توسعه استفاده از گیاهان دارویی به طور مؤثر ادامه یابد.
حسینی ییکا در پاسخ به سؤالی از خبرنگار در مورد فعالیت برخی افراد به عنوان کارشناسان پزشکی اسلامی -ایران ، اظهار داشت: گاهی اوقات ما برخی از افراد غیر متخصص را در طب سنتی و طب اسلامی می بینیم. بررسی موارد پزشکی قانونی نشان می دهد که برخی از افراد به این افراد رسیده اند. مجازات مداخله در درمان افزایش یافته است و امیدواریم مداخلات درمانی کمتری داشته باشیم. در همین زمان ، اداره کل نظارت بر درمان در دانشگاه های پزشکی به این موضوع رسیده است. ما به مردم می گوییم که با تخصص طب سنتی برای دریافت خدمات تخصصی طب سنتی ، به مراکز تأیید شده و پزشکان وزارت بهداشت مراجعه کنند. آنچه توسط وزارت بهداشت تأیید شده است ، طب سنتی است که بر اساس شواهد و منابع علمی بر اساس شواهد و منابع علمی انجام می شود ، مهمترین و شناخته شده ترین منبع آن “قانون” ابن سینا است. به عنوان طب سنتی ایران تأسیس شده و اکنون به عنوان طب ایرانی شناخته می شود.
پایان پیام/