سلامت خانواده

عامل تغذیه در کنترل فشار خون و حفظ سلامت قلبی عروقی

براساس اخبار آنلاین ، این بیماری باعث نارسایی قلبی و آسیب به دیوارهای رگها می شود. میلیون ها نفر در سراسر جهان به فشار خون بالا آلوده شده اند و بدون کنترل و مدیریت مناسب می توانند در معرض خطر بیماری قلبی و سکته مغزی قرار بگیرند.

ایسنا نوشت: علاوه بر داروهایی که پزشک شما ممکن است تجویز کند ، تغییرات زیادی در سبک زندگی و رژیم غذایی شما می تواند به کاهش فشار خون شما کمک کند. این تغییرات شامل رژیم غذایی سالم ، حفظ ورزش و ورزش منظم ، سیگار کشیدن و جلوگیری از الکل است.

بسیاری از مطالعات نشان می دهد که برخی از انتخاب های رژیم غذایی می توانند تأثیر قابل توجهی در کاهش فشار خون داشته باشند.

در اینجا سه عامل تغذیه ای مؤثر در کنترل فشار خون و حفظ سلامت قلبی عروقی وجود دارد:

* مکمل های منیزیم

به گفته متخصصان بهداشت ، مصرف کافی از مواد معدنی منیزیم می تواند برای کنترل فشار خون مناسب باشد. منیزیم رگها را باز می کند و در نتیجه فشار خون را کاهش می دهد. علاوه بر این ، افزایش سطح منیزیم با بهبود جریان خون همراه است که این یکی دیگر از عوامل مؤثر در کاهش فشار خون است.

طبق گفته های Hells ، غذاهایی مانند غذاهای کامل ، لوبیا ، آجیل و سبزیجات با برگهای سبز حاوی منیزیم هستند.

* رژیم مدیترانه ای

نتایج یک مطالعه دیگر نشان داده است که رژیم غذایی مدیترانه ای در کاهش فشار خون مؤثر است. همچنین برخی از مواد مغذی در رژیم غذایی مدیترانه ای از جمله گردو ، ساردین کنسرو ، گیلاس ، نخود فرنگی ، جعفری (سبزیجات خوراکی) ، ماهی خالی و گوجه فرنگی توصیه می شود.

* اسفناج

یکی دیگر از غذاهای مفید برای قلب اسفناج است که به عنوان منبع غنی نیترات و پتاسیم شناخته می شود و می تواند به کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب کمک کند.

پزشکان و متخصصان تغذیه معتقدند که اسفناج می تواند با شل شدن رگ های خونی و کمک به تنظیم سطح سدیم در بدن ، فشار بر سیستم قلبی عروقی را کاهش دهد. تحقیقات اخیر نشان داده است که خوردن سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج نیز می تواند در کنترل فشار خون مؤثر باشد.

دکتر چنگ هان چن ، متخصص قلب و عروق ، می گوید اسفناج به افزایش اکسید نیتریک در بدن از طریق محتوای نیترات خود کمک می کند. ترکیبی که باعث آرامش رگ های خونی می شود و در نتیجه فشار خون کاهش می یابد. این فرایند همچنین عملکرد سیستم قلبی عروقی را بهبود می بخشد.

علاوه بر این ، اسفناج منبع غنی پتاسیم است که به تنظیم سطح سدیم در بدن کمک می کند و می تواند فشار بر سیستم قلبی عروقی را کاهش دهد.

خوردن اسفناج به روش های مختلفی از جمله سوپ ، سالاد یا پخته شده توصیه می شود. به گفته کارشناسان ، مصرف یک تا دو فنجان اسفناج خام یا نصف تا یک فنجان اسفناج پخته شده می تواند چهار تا پنج بار در هفته مفید باشد.

البته ، میشل روتنستاین ، یک متخصص تغذیه قلبی ، توضیح می دهد که هیچ غذایی قادر به بهبود فشار خون به طور مستقل و به تنهایی نیست ، بلکه یک الگوی رژیم غذایی کلی و انتخاب غذاهای مناسب در کنار هم برای حفظ سلامت قلب و فشار خون است. وی پیشنهاد می کند که مردم به جای تمرکز روی یک وعده غذایی خاص ، به یک رژیم غذایی سالم و متعادل توجه کنند.

بدون شک ، همراه با تغییرات رژیم غذایی ، ورزش منظم ، کنترل وزن ، خواب کافی ، کاهش استرس و جلوگیری از الکل و دخانیات ، طبق گفته های مستقل نیز مهم است. از طرف دیگر ، متخصص قلب و عروق توصیه می کند که افراد برای ارزیابی و کنترل فشار خون خود با پزشک مشورت کنند.

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا