عادت هایی که احتمال ابتلا به سرطان کبد را افزایش می دهد

بیماری کبد چرب یک مشکل شایع است که در آن چربی اضافی در کبد جمع می شود ، که ممکن است طی سالها جدی تر باشد ، مانند شرایط جدی تر مانند سیروز یا به سرطان تبدیل شوید. برخی از عادت های اشتباه روزانه می توانند بیماری کبد چرب را به سرطان تبدیل کنند و ما برخی از آنها را بررسی خواهیم کرد:
مقادیر زیادی قند و غذاهای فوق العاده پردازش شده مصرف کنید
خوردن غذاهای بلند مانند نوشیدنی و شکلات ، کربوهیدراتهای تصفیه شده مانند نان سفید و ماکارونی و همچنین غذاهای فوق العاده پردازش شده مانند تراشه و فست فود باعث ایجاد چربی مستقیم در کبد می شود. نتایج این نظرسنجی ها نشان می دهد که افرادی که این غذاها را به طور مرتب مصرف می کنند 5 ٪ بیشتر احتمال ابتلا به بیماری کبد چرب را دارند ، تجمع طولانی مدت چربی در کبد منجر به تورم می شود و در نهایت خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. بنابراین ، توصیه می شود که سبزیجات ، میوه ها ، غلات کامل ، آجیل و پروتئین های سالم را با غذاهای شیرین و فوق العاده جایگزین کنید.
بی تحرک یا بیش از حد
عدم تحرک یا بیش از حد ، متابولیسم چربی را کند می کند و تجمع چربی در کبد با کاهش فعالیت بدنی افزایش می یابد. بنابراین ، شما باید در طول هفته حداقل 5 دقیقه فعالیت متوسط داشته باشید ، مانند پیاده روی ، دوچرخه سواری یا شنا. داشتن فعالیت بدنی از کبد در برابر عوارض بیماری کبد چرب و سرطان محافظت می کند.
مصرف غذاهای چرب و سرخ شده
غذاهای غذایی حاوی غذاهای اشباع شده یا ترانس هستند که فشار زیادی به کبد وارد می کنند. چربی های ناسالم پردازش کبد را دشوار می کند ، که منجر به تورم می شود و در نتیجه احتمال بروز ایجاد می شود. سیروز سرطان کبد یا کبد افزایش می یابد. توصیه می شود روغن زیتون ، ماهی چرب ، دانه و آووکادو را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا چربی های سالم داشته باشید.
سیگار کشیدن
سیگار کشیدن باعث ایجاد ماده سمی می شود که به سلولهای کبدی آسیب می رساند و باعث التهاب در بدن می شود. در این حالت ، احتمال مشکلات جدی کبد ، از جمله سرطان ، افزایش می یابد.