عادات تغذیه ای و نگاهی جدید به زندگی آگاهانه

به گفته خبرگزاری IMNA ، بسیاری از رفتارهای تغذیه ای در دوران کودکی اتفاق می افتد ، و خانواده نقش اساسی در الگوهای رژیم غذایی ، طعم کودک ، نحوه برخورد با غذا ، برنامه ریزی وعده های غذایی و حتی نگرش به خوردن غذا دارند و این رفتارها در حال گسترش است و این رفتارها تحت تأثیر عوامل فرهنگی و اجتماعی قرار می گیرند. دو برابر است
بدن انسان برای بهینه سازی و تغذیه متعادل به طیف گسترده ای از مواد مغذی نیاز دارد ، از جمله مصرف منظم منابع مانند میوه ، سبزیجات تازه ، غلات کامل ، لبنیات کم ، پروتئین های لاغر و چربی های مفید ، می تواند به تنظیم متابولیسم ، حفظ وزن سالم و تقویت سیستم ایمن کمک کند و این نوع تغذیه می تواند کمک کند. در ابتدا خاموش است ، اما در دراز مدت تأثیرات عمیقی بر کیفیت زندگی دارد.
عادتهای نادرست تغذیه ای ، مانند فست فود مکرر ، نوشیدنی های قندی ، نمک و چربی های ترانس ، ممکن است در ابتدا بی خطر به نظر برسند ، اما با گذشت زمان باعث ایجاد مشکلاتی از قبیل چاقی ، فشار خون بالا ، دیابت نوع 2 ، اختلالات دستگاه گوارش و بیماری های قلبی و بیماری های قلبی و بیماری های قلبی می شود. کاهش غلظت ، بی خوابی ، تحریک پذیری و کاهش خلقی نتایج حاصل از مصرف ناکافی ریز مغذی ها است و لازم به ذکر است که بدن غیر ضروری باقی نمی ماند و مشکلات غذایی را از طریق درد ، بی حسی یا بیماری بیان می کند.
تحقیقات نشان می دهد که نوع تغذیه می تواند بر سطح هورمون ها ، انتقال دهنده های عصبی و حتی عملکرد مغز تأثیر بگذارد. رژیم های غذایی غنی از مواد مغذی مانند امگا -3 ، ویتامین های B ، منیزیم و آهن در کاهش علائم افسردگی ، اضطراب و بی قراری نقش دارند و از طرف دیگر ، رژیم غذایی بالا در افزودنی ها و قندهای مصنوعی می تواند منجر به نوسانات خلقی ، رژیم غذایی و خستگی شود.
تأثیر عادات غذایی بر کیفیت کلی زندگی / عادات مردم چیست؟
پاروان سنی ، متخصص تغذیه و متخصص رژیم و عضو هیئت علمی وی در گفتگو با یک خبرنگار ایمانا ، گفت که عادات غذایی به اندازه کاهش وزن و افزایش وزن مؤثر است ، وی گفت: “علاوه بر کاهش و افزایش وزن ، عادات افراد بر کیفیت کلی زندگی تأثیر می گذارد و عادات رژیم غذایی مناسب را حفظ می کند و عادات اشتباه را اصلاح می کند و نیاز به اصلاح دارد.”
وی گفت: هر شخصی در طول روز غذا مصرف می کند ، اما الگویی که مواد غذایی بر روی آن مصرف می کند از اهمیت زیادی برخوردار است ، افزود: “داشتن یا عدم سفارش در وعده های غذایی یکی از عادت های افراد و سرعت غذا خوردن و انجام فعالیت های دیگری مانند تماشای تلویزیون در هنگام غذا خوردن است.
یک متخصص تغذیه و عضو رژیم غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه اظهار داشت که خوردن غذاهایی با عجله و عجله یکی از عادت هایی است که مردم باید به آن توجه کنند: استفاده از میان وعده سالم ، شکاف بین وعده های غذایی و میزان مصرف مایعات در هنگام غذا خوردن دیگر عادت های غذایی است.
مشکلات سرعت زیاد غذا چیست؟
سانی گفت که وعده های غذایی می تواند زمان اعضای خانواده در کنار هم باشد و از زندگی لذت ببرند. وی ادامه داد: غذا خوردن بسیار مهم است و وقتی سرعت خوردن افراد زیاد است ، علاوه بر ایجاد مشکلات دستگاه گوارش ، چاقی و اضافه وزن ، می تواند بر آنها تأثیر بگذارد.
وی گفت: “اگر مردم به آرامی غذا بخورند ، احساس پر می کنند.”
یک متخصص تغذیه و عضو رژیم غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه گفت: اندازه ذرات که افراد هنگام خوردن غذا می بلعند نیز می توانند بر سیستم ایمنی بدن خود تأثیر بگذارند و کسانی که به روش غذایی غذا را می بلعند ، احتمالاً بیماری هایی ایجاد می کنند. خود ایمنی این افزایش می یابد ، افزود: طبق تحقیقات ، حذف وعده های غذایی روش خوبی برای کاهش وزن نیست.
تغذیه سالم یک انتخاب مقطعی نیست و بخشی از یک سبک زندگی پایدار است ، افرادی که زمان خاصی را برای وعده های غذایی در نظر می گیرند ، نوشیدنی های طبیعی مصرف می کنند ، از خوردن استرس یا کسالت خودداری می کنند و از عادت های حرکتی فعال برخوردار هستند ، به طور معمول یک سبک زندگی سالم و یک سبک زندگی سالم را تجربه می کنند. همچنین زندگی را افزایش می دهد.
برای برخی از افراد ، مسیر تغذیه مناسب با موانعی مانند کمبود وقت ، تبلیغات وسوسه انگیز و الگوهای ناسالم در فرهنگ جمعی همراه است و در بعضی از جوامع ، غذاهای پر از چربی و پررنگ بخشی از میراث فرهنگی هستند و تغییر آنها به راحتی پذیرفته نمی شود و علاوه بر این ، شهرسازی به راحتی پذیرفته نمی شود. تغذیه ، نیاز به تلاش فردی و
اجتماعی است
اصلاح عادات تغذیه ای یک فرایند تدریجی اما عمیق است که تنها با آگاهی ، انگیزه داخلی و پشتیبانی از محیط زیست امکان پذیر است ، تغییر رفتارهای تغذیه ای می تواند وضعیت جسمی فرد را بهبود بخشد و سلامت روانی ، کیفیت ارتباطات اجتماعی را تغییر دهد و حتی عملکرد آموزشی و شغلی و افزایش آگاهی غذایی و تغذیه ای نیز منجر به کاهش اختلال می شود.