طراحی کامل آرد و شناسایی محصول به عنوان اولویت برنامه های امنیت غذایی

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، سید حسن امامی رضوی در پانزدهمین نشست روسای دبیرخانه های بهداشت و ایمنی غذایی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور، با بیان اینکه شناسایی فرآورده مطابق با قانون برنامه هفتم توسعه و دستورالعمل نظارت و نظارت وزارت جهاد کشاورزی بر اساس دستورالعمل نظارت و نظارت وزارت جهاد کشاورزی فراهم می شود، گفت: باقی مانده است سموم و امیدواریم در سال جاری به طور کامل اجرایی شود.
وی با اشاره به برنامه های حوزه سیاست گذاری سلامت افزود: در حوزه سیاست گذاری سلامت، سند جامع توانبخشی در حال تصویب است و دو مصوبه مهم در رابطه با کاهش تصادفات رانندگی (مصوبات جلسات شانزدهم و نوزدهم شورا) برای اجرا در دست پیگیری است، زیرا آمار مرگ و میر ناشی از تصادفات جاده ای همچنان بالاست.
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و ایمنی مواد غذایی با اشاره به برگزاری دوره ای این جلسات هر شش ماه یکبار، گفت: دبیرخانه های بهداشت و سلامت غذا در استان ها وظیفه هماهنگی و پیگیری مصوبات شورای عالی بهداشت و ایمنی مواد غذایی را بر عهده دارند. این دبیرخانه ها در دانشگاه های علوم پزشکی مستقر هستند اما در سطح استانداری ها و با ریاست استاندار به عنوان رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان رسالت خود را انجام می دهند.
امامی رضوی با تاکید بر اهمیت نقش دبیرخانه های استانی در اجرای مصوبات شورا، تصریح کرد: کار دبیرخانه ها بسیار سخت و پر مسئولیت است و به طور مستمر با همکاران در ارتباط هستیم. در این جلسات مسائلی که در ارتباط روزانه یا بازدیدهای استانی قابل حل نبود به صورت جمعی بررسی می شود.
وی افزود: همچنین یکی از محورهای اصلی اجلاس تبادل تجربیات بین استان هاست تا همکاران از تجربیات موفق یکدیگر در اجرای برنامه های استانی بهره مند شوند.