سلامت خانواده

طراحی کامل آرد و شناسایی محصول به عنوان اولویت برنامه های امنیت غذایی

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، سید حسن امامی رضوی در پانزدهمین نشست روسای دبیرخانه های بهداشت و ایمنی غذایی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور، با بیان اینکه شناسایی فرآورده مطابق با قانون برنامه هفتم توسعه و دستورالعمل نظارت و نظارت وزارت جهاد کشاورزی بر اساس دستورالعمل نظارت و نظارت وزارت جهاد کشاورزی فراهم می شود، گفت: باقی مانده است سموم و امیدواریم در سال جاری به طور کامل اجرایی شود.

وی با اشاره به برنامه های حوزه سیاست گذاری سلامت افزود: در حوزه سیاست گذاری سلامت، سند جامع توانبخشی در حال تصویب است و دو مصوبه مهم در رابطه با کاهش تصادفات رانندگی (مصوبات جلسات شانزدهم و نوزدهم شورا) برای اجرا در دست پیگیری است، زیرا آمار مرگ و میر ناشی از تصادفات جاده ای همچنان بالاست.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و ایمنی مواد غذایی با اشاره به برگزاری دوره ای این جلسات هر شش ماه یکبار، گفت: دبیرخانه های بهداشت و سلامت غذا در استان ها وظیفه هماهنگی و پیگیری مصوبات شورای عالی بهداشت و ایمنی مواد غذایی را بر عهده دارند. این دبیرخانه ها در دانشگاه های علوم پزشکی مستقر هستند اما در سطح استانداری ها و با ریاست استاندار به عنوان رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان رسالت خود را انجام می دهند.

امامی رضوی با تاکید بر اهمیت نقش دبیرخانه های استانی در اجرای مصوبات شورا، تصریح کرد: کار دبیرخانه ها بسیار سخت و پر مسئولیت است و به طور مستمر با همکاران در ارتباط هستیم. در این جلسات مسائلی که در ارتباط روزانه یا بازدیدهای استانی قابل حل نبود به صورت جمعی بررسی می شود.

وی افزود: همچنین یکی از محورهای اصلی اجلاس تبادل تجربیات بین استان هاست تا همکاران از تجربیات موفق یکدیگر در اجرای برنامه های استانی بهره مند شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا