بهداشت و درمان

طب سنتی با جایگاه واقعی خود فاصله دارد

روشنک مکبری نژاد در خصوص ورود آکادمیک طب سنتی به دانشگاه گفت: از سال 1385 اولین گروه پزشکی تخصصی طب سنتی وارد دانشگاه شد و طب سنتی به طور رسمی به صورت آکادمیک به پزشکان آموزش داده شد.

وی با اشاره به اینکه گام های مثبتی برای توسعه طب سنتی برداشته شده است، ادامه داد: با توجه به اینکه ظرفیت های طب سنتی بسیار بیشتر از آنچه در حال حاضر ارائه می شود، باید بپذیریم که همچنان در جایگاه مطلوب هستیم. ما نرسیده ایم

مکبری نژاد خاطرنشان کرد: با توجه به اقبال عمومی در دهه های اخیر و مهمتر از آن توجه جامعه متخصص و پزشکان به مکتب طب سنتی ایران، بررسی و آسیب شناسی در تمامی سطوح از سیاست گذاری، برنامه ریزی، قانون گذاری و اجرا ضروری است. شناسایی و رفع چالش های مرتبط با ترویج طب ایرانی.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر ایران به جایگاه واقعی خود نرسیده و در زمینه طب سنتی از چین و هند عقب مانده است، افزود: از سال 2006 تاکنون شاهد کارهای خوبی در این زمینه بوده ایم، اما نیاز به توجه به این حوزه وجود دارد. و این مدرسه

مکبری نژاد به برگزاری سمپوزیوم طب سنتی اشاره و تصریح کرد: برگزاری سمپوزیوم بین المللی از منظر قانون گذاری و خط مشی طب سنتی و مکمل توسط دفتر بین المللی طب سنتی وزارت بهداشت قابل تقدیر است چرا که امروز در ایران ما شاهد دیدگاه های افراطی در حوزه طب سنتی هستیم. منظور ما این است که هم نفی مطلق طب سنتی و هم تایید مطلق طب سنتی در بین مردم و جوامع پزشکی دیده می شود که به نظر می رسد یکی از مهم ترین موانع رشد و توسعه منطقی طب سنتی است.

وی در پایان گفت: برگزاری این سمپوزیوم در توسعه بنیادین طب سنتی موثر بوده و جایگاه طب سنتی ایران را در سطح بین المللی بیش از پیش نشان خواهد داد. میزبانی دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و سازمان نظام پزشکی کشور و انجمن علمی طب سنتی روند ارتقای جایگاه طب ایرانی را در کنار طب سنتی تسریع می بخشد. دارو.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا